Rox schrijft choreo’s voor TV programma Z@PPELIN

Ken jij de choreografieën al van Z@PP op TV?
Begin dit jaar schrijft Roxanne Cools van Fit by Rox danssportstudio alle choreografieën op de leaders van verschillende kinderseries en tekenfilms.

Doe maar mee met Z@ppelin

Onder de noemer ‘Doe mee met Z@ppelin’ wordt spelenderwijs in de programma’s HoelaHoepMoffel en Piertje én Het Zandkasteel alles verteld over bewegen, hygiëne en gezond eten. Voor deze actie maakte Nienke, het vriendinnetje van Z@ppelin, speciaal een lied: ‘Doe mee met Z@ppelin.’

Dans maar mee!

In ’Het Zandkasteel’ maken Sassa, Toto en Koning Koos van elke dag een dansdag. Spannend, prikkelend en leuk. Op www.zappelin.nl plaatsen K3,Angelina BallerinaMega MindyHoelaHoep en Olivia vanaf 5 maart hun eigen dansfilmpjes.

Waarom mag je niet in je neus peuteren? Waarom poets je je tanden? En waarom moet je eigenlijk in bad? Hoela en Hoep van het gelijknamige kinderprogramma leren het met vallen en opstaan. Een goede hygiëne is de basis van een goede gezondheid. En schrobben is helemaal geen ramp, als je maar weet waarom je het moet doen. Z@ppelin-karakters Moffel en Piertje runnen een restaurant, maar gezond eten maken, blijkt nog best een klus. Want kun je een witte boterham nu wel of niet omtoveren tot een bruine door er chocoladepasta op te smeren? Gezond leren eten is een belangrijke, maar óók spannende ontdekkingsreis die je zelf kunt stimuleren.

De dansfilmpjes staan samen met het Doe mee met Z@ppelin-lied op dvd. Alle kinderdagverblijven in Nederland ontvangen het gratis Z@ppelin-pakket, inclusief een poster van Nienke en leuke kleurplaten.
Speciaal voor deze actie kan op www.zappelin.nl ook een Z@ppelin-placemat worden gemaakt. Bedruk hem met de Z@ppelin-karakters en maak het aan tafel nóg gezelliger.

Bron: Z@ppelin

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid