Nieuwsbrief maart 2013

NIEUWSBRIEF FIT BY ROX – MAART 2013

SUNDANCE
‘The Sunday dance workshops to develop your skills!’ Uniek in Nederland! Sinds februari 2013 zijn we gestart samen met onze host en docent Dino da Cruz met deze super vette dance workshops  op elke eerste zondag van de maand. We organiseren deze workshops speciaal voor de fanatieke danser om de dance skills naar een (nog) hoger niveau te tillen. De workshops zijn voor jong en oud. Elke maand hebben we tijdens Sundance bekende choreografen en dancers uit binnen en buitenland als guestteacher op visite om deze topmiddagen mede mogelijk te maken. Van ‘So you think you can dance’sterren, winnaars van internationale dance battles tot achtergronddansers van Madonna, elke maand is het weer een leerzaam feest voor de echte dance fan! De eerste twee edities van Sundance (februari en maart 2013) waren al een groot succes. Wil jij of ken jij iemand die deze Sundance workshops wil bijwonen? Meld je dan aan via info@fitbyrox.nl met als onderwerp ‘Sundance’ en vermeld daarbij je naam, leeftijd en danservaring. Hou de site fitbyrox.nl goed in de gaten voor de laatste info.

Wanneer:            Elke eerste zondag van de maand.
Waar:                   In onze studio aan het Achterom 148-a in Hilversum.
Deelname:          15,- p.p. voor niet leden en 10,- p.p. voor leden.
Tijd:                      14.00  –  16.30.
Voor wie:                        Voor iedereen die zijn of haar dance skills wil verbeteren.

Wedstrijden Dance Teams van Fit by Rox:
Het danswedstrijdseizoen is weer van start gegaan en onze teams D*versity en Don’t Mess hebben weer hard gerepeteerd om spetterende en verbluffende choreo’s te laten zien op de komende wedstrijden.
Hieronder alvast een schema voor de wedstrijden waar D*versity aan deel zal nemen:
– Dance eXperience ‘Show meets Streets’ – zondag 24 maart 2013 in de schouwburg de Meerse te Hoofddorp.
– Dance Event – maandag 1 april 2013 in de stadsschouwburg te Haarlem.
– Hiphop dance awards – zondag 7 april 2013 tijdens KDanz te Schagen.
– Progressive Dance Competition (o.v.) – zaterdag 8 juni 2013 in Sporthal West te Veenendaal.
– UDO Masters (o.v.) – zondag 9 juni 2013 in atractiepark Slagharen.
Namens Fit by Rox wensen wij allebei de teams super veel succes met alle wedstrijden en heel veel plezier!

Pilates op donderdagavond om 19.45 vanaf 7 maart:
Vanaf donderdag 7 maart om 19.45 zal docent René de Pilatesles gaan verzorgen. Na het succes van zijn Pilatesles op zondag 11.00, vonden we dat het tijd werd om deze goede les ook op donderdagavond aan te bieden. Dus na Zumba van 18.45 tot 19.45 kun je gelijk door met Pilates. (What a great and sportive evening!) Uiteraard ben je vrij om een proefles Pilates van René te volgen. De hele maand maart 2013 mag je gratis deelnemen aan deze les op donderdagavond 19.45. Enjoy en succes met de spierpijn!

De Fit by Rox nieuwsflits:
Studio 2, een groot succes! We zijn er zeer blij mee en alle dansleerlingen genieten ook elke week weer van deze extra studio binnen ons pand. Alle lessen worden ook zeer goed bezocht.
De Show! We zijn druk met alle voorbereidingen. Stoffen kopen voor kleding, maten opnemen van de dansleerlingen enz. enz.. en ja, we zijn nog opzoek naar leden die goed met de naaimachine zijn of goed als hulpouder kunnen assisteren tijdens de show(s). Wie oh wie?? Voor vragen/aanmeldingen als hulpouder mail je met het super gezellige team bestaande uit Ellen Ruiter, Ellen Sprong, Jessica van den Hurk en Nikki Ligthart. (Wat een toppers!) Het mailadres: showfitbyrox@gmail.com.
We hebben er zin in!
Wist je dat Zumba super goed is voor je lichaam? Je wordt er niet alleen vrolijk van, maar met tweemaal per week Zumba bij Fit by Rox werk je aan je conditie en aan een perfect shape. Laat die zomer maar komen! We can do it!

& Sportieve groeten van het hele Fit by Rox team!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid