Werkzaamheden op het Achterom

Let op:

Werkzaamheden aan onze straat het Achterom.

op dinsdag 4 juni tussen 15.00 en 17.00 uur wordt het oude wegdek verwijderd op het Achterom in Hilversum. Ook is de Emmastraat gedurende deze dagen afgesloten. Op woensdag 5 juni worden reparatiewerken uitgevoerd aan de waterafvoeren in de trottoirs. De weg is afgesloten voor alle verkeer behalve voor aanwonenden en voor de bus. Hierbij geldt dat de auto door aanwonenden niet op de weg kan worden geparkeerd. Verkeersregelaars leiden de bus en de bewoners langs de wegwerkzaamheden. Op donderdag 6 juni tussen 11.00 en 14.00 uur wordt een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht. Dit gedeelte van de weg is dan volledig afgesloten voor alle verkeer.

De straat wordt er dus alleen maar mooier op, maar drie dagen even geduld daarvoor.

Waar kan ik mijn auto nu parkeren?
Je kunt je auto parkeren op de Oude Amersfoortseweg, Nassaulaan, Rembrandtlaan, Koningsweg en de gehele wijken om deze straten.

Bedankt voor je begrip!

– Team Fit by Rox en uiteraard de gemeente Hilversum –

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid