Klassiek ballet

Klassiek Ballet

Wij breiden uit met onder andere Klassiek ballet voor jong en oud!

Vanaf half augustus bieden wij bijvoorbeeld op dinsdagavond Klassiek ballet aan voor volwassenen en kun je als peutertje terecht op zaterdagochtend want dan geven we ballet lessen voor kinderen vanaf drie jaar.

Wij geven les volgens de ‘Vaganova methode’.

Uitleg: A. Vaganova ontwikkelde een balletsysteem dat over de hele wereld als ‘Klassiek ballet’ wordt gegeven. Deze stijl heeft als doel het hele lichaam volledig onder controle te krijgen, een volmaakte harmonie van de ledematen. Met deze lessen wordt er niet alleen aan een juiste lichaamshouding gewerkt, de leerling legt ook de basis voor veel andere dansstijlen binnen Fit by Rox.

De mooie en goede lessen worden gegeven door onze docente Manon Weijn. Een kei in haar vak en zeer gedreven.

Hou het lesrooster dus goed in de gaten! Deze week komen alle nieuwe lessen op het lesrooster te staan die vanaf half augustus starten!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid