NIEUWSBRIEF JULI 2013

NIEUWSBRIEF FIT BY ROX DANSSPORTSTUDIO JULI 2013

Lieve dans fans en yoga guru’s,

Het is juli en dat betekent lekker weer en vrolijke zomerse muziek. ’s Ochtends lekker dansen tijdens Zumba of relaxen met Yoga en genieten van de zon in de middag met een sportief en voldaan gevoel. Wat wil je nog meer? Uiteraard is het voor veel mensen ook de tijd om te genieten van een vakantie en zoals bekend worden er in de studio twee weken geen lessen gegeven vanaf maandag 22 juli. Vanaf maandag vijf augustus openen we weer fris en fruitig onze dans en sportdeuren en kun je genieten van de super gezellige en effectieve lessen.

Show New York City – The Ultimate Dance Tour een groot succes!
Wat hebben we genoten van alle dansleerlingen die een onvergetelijke show gaven op 25 mei j.l. in Grand Theater Gooiland te Hilversum. Van kleine meisjes met tijgerstaarten tot stoere Streetdance en Hiphop crews die de nieuwste en vetste moves lieten zien aan het mega enthousiaste publiek. Beide voorstellingen waren druk bezocht en het dak ging eraf. Nogmaals willen we alle hulpouders ontzettend bedanken voor hun inzet op 24 en 25 mei 2013. Wat gaan we volgende keer doen met z’n allen? We vonden het geweldig om te doen. We hebben er nu al weer zin in!

(De DVD van de show is nu (nog) verkrijgbaar in de studio.)

Ballet by Rox
Na de zomervakantie starten we met ‘Ballet by Rox’ voor alle leeftijden.
Onder leiding van Manon Weijn (Fontys-dansacademie Tilburg en dansacademie Haarlem), bieden we Klassiek ballet aan op dinsdag, woensdag, vrijdagochtend en zaterdag. We geven les volgens de ‘Vaganova methode’. De Russische Agrippina Vaganova ontwikkelde een balletsysteem dat nu over de hele wereld wordt gegeven als ‘Klassiek ballet’ bij de betere balletscholen. Het is een prachtige sierlijke les en zeer goed voor een mooie en juiste lichaamshouding. Zelfs Breakdance kampioen Justen Beer doet aan ballet om zijn lichaamshouding te verbeteren en de basistechniek van het dansen onder de knie te krijgen en te behouden. Wij streven ook naar de perfecte combinatie van plezier en hoog niveau.

Tevens zijn wij aangesloten bij JUMP van het Nationaal ballet. We ontvangen maandelijks het laatste nieuws en informatie over leuke acties en events omtrent het Nationaal ballet.

Vanaf drie jaar kunnen kinderen bij ons op Klassiek ballet. Tevens bieden we op dinsdagavond 19.30 uur en op vrijdagochtend 10.00 uur Klassiek ballet voor volwassenen. Voor het exacte lesrooster van Ballet by Rox kijk je op de website www.fitbyrox.nl bij het lesrooster van studio 2. Uiteraard ben je van harte welkom voor een gratis proefles Klassiek ballet bij ons in de studio.

Jazzdance
Vanaf zaterdag 24 augustus bieden we nu ook Jazzdance voor de fanatieke dansleerling. Dit is een goede en leerzame les om de basistechnieken goed te leren beheersen. Er zijn al een aantal fanatieke leerlingen geselecteerd om deel te nemen aan deze leuke Jazzdance les die gegeven zal worden op zaterdag om 12.30 uur. Voor meer informatie over Jazzdance en een lesomschrijving, kijk je op de website www.fitbyrox.nl bij ‘lessen’ en kies dan voor de button ‘Jazzdance’.

Fit by Rox danssportstudio breidt uit met 14 lessen extra op het lesrooster!
Wil jij of ken jij iemand die na de zomervakantie graag wil starten met een dans of sportles, meld hem, haar of jezelf dan snel aan, want vol=vol! Kijk op ons (nieuwe) lesrooster en kies jouw les! Aanmelden voor een gratis proefles kan door middel van een e-mail te sturen naar info@fitbyrox.nl of te bellen met de studio op 035 – 544 52 90 (bereikbaar op werkdagen tot 21.00 uur en in het weekend tussen 09.30 uur en 14.00 uur). Alvast heel veel plezier!

LET OP!! SOMMIGE BESTAANDE LESSEN VERSCHUIVEN OP DEZELFDE DAG.
HET KAN ZIJN DAT JOUW LES EEN UUR LATER OF VROEGER START.
Kijk ook hiervoor op de website www.fitbyrox.nl bij het lesrooster van studio 1 en studio 2.

Leuke reacties van onze leden:
‘Het is iedere les weer een feestje! Ik heb totaal niet het gevoel dat ik aan het zwoegen ben. Maar dat doe je natuurlijk wel. Super, super, super! – Stephanie

‘Ik ben alweer negen kilo kwijtgeraakt door jouw Zumba lessen. Dankjewel.’ – Marie

‘Ik heb altijd een spuug hekel gehad aan sportscholen, maar sinds ik bij Fit by Rox sport, hou ik ervan!’ – Marja

‘Kan ik jullie Yoga docent mee naar huis nemen? Zij is echt goud waard. Dit wil ik de hele dag!’ – Annemarie

‘Ik wil niet op vakantie, ik wil hier blijven. Ik vind het zo gezellig.’ – Ellen

‘Fit by Rox is het beste wat me ooit is overkomen’. – Thies

(aaah, wat lief Thies!!!)

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid