‘Hilversum Danst’ o.l.v. Fit by Rox zaterdag 31 aug.

Hilversum Danst o.l.v. Fit by Rox

Op zaterdag 31 augustus a.s. zal de Kerkbrink vanaf 13.45 uur in het teken staan van dans.

Fit by Rox danssporstudio presenteert dan op verschillende momenten tussen 13.45 uur en 17.00 uur ‘Hilversum Danst’. Veel dansstijlen komen die middag spetterend voorbij. Modern, Hiphop, Klassiek ballet, Streetdance, Zumba en nog veel meer zullen de Muziektent en het podium laten swingen en bouncen zoals nooit daarvoor. Tevens wordt er een dans workshop gegeven op een vrolijk en zonnig nummer dat voor iedereen makkelijk te volgen is. Dus waar wacht je nog op? Doe op 31 augustus mee! Het is overigens ook super leuk om te kijken naar al het talent deze middag. Van beginners tot ‘So you think you can dance’ niveau, alles komt voorbij. Iedereen is welkom om er een gezellige en dancy middag van te maken tijdens ‘Hilversum Danst’ op zaterdag 31 augustus tussen 13.45 uur en 17.00 uur op de Kerkbrink in Hilversum.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid