In de Telegraaf

Donderdag 7 november in de Telegraaf  en op RTV Noord-Holland met het Pietenlied ‘He ho Zwarte Piet’!

Hieronder het artikel van de website van RTV Noord-Holland over ‘He ho Zwarte Piet’ dat niet alleen door kinderen leuk wordt gevonden, maar ook door verschillende (volwassen) ondernemers. Het Pietenlied is een hype en super vrolijk. De tekst, geschreven op de melodie van het nummer ‘Candy’ van Robbie Williams, blijft de hele dag in je hoofd hangen en het leuke bijbehorende dansje is voor iedereen goed te doen.

Bron: RTV Noord-Holland
Loosdrecht oefent massaal het Pietenlied [VIDEO]
07 nov 2013 09:52 | laatste update: 07 nov 2013 17:01
zwarte piet

Foto: ANP
LOOSDRECHT Waar de rest van de provincie verscheurd wordt door de discussie of Zwarte Piet nu wel of niet racistisch is, hebben ze in Loosdrecht hele andere zorgen. Kunnen alle bewoners bij de intocht van Sinterklaas op 16 november meedansen met het Pietenlied?

Heel Loosdrecht is in de ban van het lied en bijna iedereen doet mee. De brandweer, de kinderen van de dansschool, de slager, de bloemist en de drukkerij; het dansje en het bijbehorende lied worden tot in den treure geoefend.

Zodat iedereen er klaar voor is op 16 november als Sinterklaas aankomt in het dorp. Stichting SLOEP is de drijvende kracht achter het Pietenlied.

______________________________________________________

 

Ken jij het dansje van ‘He ho Zwarte Piet’ ook al? In het filmpje hieronder kun je het dansje leren. Neem daarna het dansje op, wordt Facebook vriend met ‘Sloepy Loosdrecht’ en plaats het op Facebook bij ‘Sloepy Loosdrecht’. Tijdens de intocht van Sinterklaas in Loosdrecht op zaterdag 16 november aanstaande, zullen we met alle kids  speciaal voor Sinterklaas deze vrolijke dans doen van “He ho Zwarte Piet’.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid