Nieuwsbrief Maart!

Nieuwsbrief Fit by Rox Danssportstudio  –  Maart 2014

We zijn in de maand Maart, 2014 krijgt al weer vaart. Wat gaat de tijd toch altijd snel…
Ook de ontwikkelingen binnen onze studio gaan snel. Lees in deze nieuwsbrief wat er leeft en speelt @ Fit by Rox!

—-
Show ‘BOARDING NOW’ – Fit by Rox goes international!
Op zaterdag 21 juni aanstaande is het weer zover… ‘Boarding Now’ will take off met alle dansleerlingen van Fit by Rox danssportstudio in Grand Theater Gooiland.

De ticketverkoop voor alle ouders/verzorgers wordt op de volgende data gehouden:

Zaterdag 15 maart tussen 12.30 en 14.00
Woensdag 19 maart tussen 16.00 en 18.00
Zaterdag 22 maart tussen 12.30 en 14.00
Vrijdag 28 maart tussen 16.00 en 19.30
Zaterdag 29 maart tussen 12.30 en 14.00
Maandag 31 maart tussen 16.00 en 18.00

Let op: Uitverkocht = Uitverkocht!

Eerder is gecommuniceerd dat de middagshow zou beginnen om 13.30. Dit wordt 13.00 i.p.v. 13.30. De middagshow start dus een half uur eerder.

Vanaf zaterdag 12 april start de vrije verkoop van de tickets (indien beschikbaar). Wees er dus snel bij, want na het succes van de vorige show wil je dit niet missen! Wij hebben er al ontzettend veel zin in!

—-
Wij zijn op zoek naar lieve hulpouders

Wij zijn op zoek naar lieve hulpouders die stevig in hun schoenen staan. Wil jij mee helpen als vrijwilliger tijdens de middag en/of avondshow in Grand Theater Gooiland op vrijdag 20 juni en/of zaterdag 21 juni aanstaande?
Stuur dan een mail naar showfitbyrox@gmail.com. Ellen Sprong zal de ingekomen mails voor haar rekening nemen en samen met het showteam de indelingen maken. Als je andere vragen hebt omtrent de show, dan kun je ook mailen naar showfitbyrox@gmail.com.

—-
Kizomba vanaf zaterdag 8 maart om 19.30

Kizomba is een danssoort waar je samen met een partner danst en heeft wat weg van Argentijnse tango, Merengue en Bachata. De Afrikaanse Tango wordt het ook wel genoemd. Kizomba komt uit Angola en betekent ‘feest’ in het Angolees. Kizomba bestaat nu ongeveer ruim tien jaar wordt gedanst op ‘Zouk’ muziek. Kizomba is in vele Europese landen al razend populair en zal binnen no-time ook Nederland gaan veroveren. De dans Kizomba is afgeleid van ‘Semba’ een wat snellere muziek en danssoort. De passen van de Semba worden nu bij Kizomba gebruikt.

Vanaf zaterdag 8 maart om 19.30 worden onze Kizomba lessen wekelijks gegeven door Hes en Lilian Sterkenburg.

Een danspartner is niet vereist.

Meedoen en/of deelnemen aan een gratis proefles? Bel dan met onze studio op 035-544 52 90 of mail naar info@fitbyrox.nl.
(De lessen vallen buiten het gewone lidmaadschap)

Wij wensen iedereen alvast veel plezier!

—-
Yoga Flow

Een succes! Onze mooie en goede Yoga flow lessen zijn door meerdere leden in de maand februari uitgeprobeerd. Velen zijn zeer enthousiast en vinden de combinatie tussen Yoga flow en alle danssport mogelijkheden ultiem! ‘Geweldig dat dit nu kan in het Gooi’- aldus een aantal enthousiaste leden.
Wil je of ken je iemand die graag Yoga flow wil volgen o.l.v. Yoga guru van het Gooi, Evalien Slinkert, vraag dan een gratis proefles aan via info@fitbyrox.nl of bel met de studio op 035-5445290.

—–
Extra les Klassiek ballet

Zaterdag 8 maart starten we wegens veel animo met een extra les Klassiek ballet om 13.30 voor kinderen tussen de negen en elf jaar. Wil jij je zoon of dochter aanmelden voor een proefles Klassiek ballet, dan kan dat.

—-
Danswedstrijden zondag 9 maart!

Op zondag 9 maart zullen twee van onze wedstrijdteams strijden tegen andere dance crews uit heel nederland tijdens Hiphop Kingz’. Wij wensen de teams alvast heel veel plezier en toi toi toi!
—-

Fuelband van Nike

Roxanne heeft in februari tijdens een Zumba Dance les de ‘Fuelband’ van Nike om haar pols gedragen. Deze armband met speciale sensors meet het aantal calorieën die je verbrandt tijdens de les. Roxanne heeft in 60 minuten tijd maar liefst 700 calorieën verbrand!! WOW!! Dus jullie kunnen dat ook!!

—-
Zumba dancers Franka en Ellen gefeliciteerd met jullie 50e verjaardag! Wij vragen ons af… waar halen jullie die energie en dat goede figuur vandaan? Antwoord: Sporten, Zumba!!

Sportieve en dansende groet,

Team Fit by Rox danssportstudio!

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid