nieuwsbrief april 2014

FIT BY ROX DANSSPORTSTUDIO – NIEUWSBRIEF APRIL 2014

Vrije verkoop tickets show
Vanaf aanstaande zaterdag 12 april om 14.00 uur starten we met de vrije verkoop van de tickets voor de show ‘Boarding Now’ – Fit by Rox goes international die plaatsvindt op zaterdag 21 juni 2014. Aangezien nog niet alle ouders/verzorgers van de deelnemers/leerlingen tickets hebben gekocht, raden wij aan dit tot en met vrijdag 11 april te doen aan de balie in onze studio. Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier en succes met alle voorbereidingen!

Nieuwe Kidsdance les/Algemene dansante vorming op zaterdag 09.15 uur

Vanaf zaterdag 10 mei om 09.15 uur starten we met een nieuwe les Kidsdance/Algemene dansante vorming voor stoere boys en girls van vier en vijf jaar oud. Deze les wordt gegeven door Roxanne. Een proefles is gratis en kun je aanvragen door ons te bellen op 035-544 52 90 of door te mailen naar info@fitbyrox.nl.
Waarom dans jij bij Fit by Rox?
– het is hartstikke leuk!
- je werkt aan je coördinatie
- je leert samenwerken met je leeftijdsgenootjes
– je ontwikkelt je muzikaliteit/ritme en maatgevoel
- je leert de nieuwste dance moves uit toffe  videoclips van T.V.
- je leert hoe het is om voor publiek te staan
- je werkt aan een juiste lichaamshouding

1e plaats en twee 3e plaatsen voor onze wedstrijdteams!
Het danswedstrijdseizoen is van start gegaan en met beide teams zijn we direct in de prijzen gevallen. Gefeliciteerd meiden, op naar de volgende wedstrijden!!

Z@PPLIVE (Ned. 3) & I CAN MAKE YOU A SUPER MODEL (RTL5)
Op dinsdag 15 april zullen Streetdance en Modern leerlingen Singe, Tessa en Milou een mooi optreden geven tijdens Z@PPLIVE op Ned.3. Singe zal samen met een rapper een prachtig lied ter gehore brengen met als thema pesten. Het nummer heet ‘Ben ik dan zo anders?’. De gehele week staat de televisiezender in het teken van pesten. Tessa en Milou zullen tijdens Singe’s optreden een passend stuk Moderne dans laten zien. Toi, toi, toi meiden!
’s Avonds is het wellicht hartstikke leuk om naar ‘I can make yo a super model’  om 21.30 uur op RTL5 te kijken. In het televisieprogramma gaat modelscout Paul Fisher opzoek naar nieuwe fotomodellen. Mister Fisher is bij Fit by Rox op bezoek geweest om te scouten en heeft Streetdance leerling Pleuni benaderd om het modellen avontuur aan te gaan. Wij zijn benieuwd naar de uitzending. Kijken dus!

Bikini Shape Workout!!
Doe mee aan Pilates en Vbarre en ditch the workout! Waarom? Pilates bij Fit by Rox richt zich als trainingssysteem op spieren die een goede houding ondersteunen. Dat zijn de spieren in de buik, schouders en bekkenbodem. Het belangrijkste doel van Pilates is het ontwikkelen van een sterk en lenig lichaam dat gemakkelijk en gracieus beweegt. Iedereen kan profiteren van Pilates – jong en oud; mensen die pas beginnen met trainen en mensen die in topconditie zijn. Fit by Rox beschikt over zeer goede Pilates docenten die hun sporen inmiddels wel verdiend hebben. Na elke les heb je weer een goed en voldaan gevoel. Charmant op het strand en strak in je badpak, doe mee met Vbarre en Pilates.

Meivakantie

Maandag 28 april t/m zondag 4 mei 2014 zullen er geen danslessen worden gegeven. Uiteraard gaan de danssportlessen waaronder Zumba, Pilates, Vbarre en Yoga Flow wel gewoon door volgens het lesrooster. Mocht je op vakantie gaan, dan wensen wij je een heerlijke vakantie toe!

 

Dansende groetjes,

 

Team Fit by Rox Danssportstudio!

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid