Nieuwsbrief Mei

Nieuwsbrief Mei – Fit by Rox Danssportstudio

Download ‘m snel, de Fit by Rox APP!
Vanaf vandaag lanceren we onze nieuwe ‘app’ die gratis te downloaden is in de bekende Appstore.
Via de app blijf je altijd goed op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen Fit by Rox. Tevens heb je met de app altijd het actuele lesrooster bij de hand, kun je een vette ‘selfie’ maken en kun je alle informatie omtrent lessoorten lezen. Ook kun je alles met een druk op de knop lezen over de show. Hoe laat waar en hoe. Handig!! Ga dus snel naar de Appstore en download onze app. De naam van onze app: Fit by Rox. Alvast veel plezier met onze app!

Hulpouders/verzorgers
Wij zijn nog steeds op zoek naar hulpouders/verzorgers die zich graag willen inzetten tijdens onze show op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni aanstaande. Mocht je een van deze dagen kunnen of allebei en vind je het leuk? Dan zijn we opzoek naar jou! Stuur een mail naar showfitbyrox@gmail.com en meld je aan! Alvast super bedankt voor jullie medewerking! We gaan knallen in Grand Theater Gooiland met ‘Boarding Now’- Fit by Rox goes international!

Nieuwe website
Eind mei lanceren wij ook onze vernieuwde website www.fitbyrox.nl. Op onze site vind je het laatste nieuws, alle lestijden en informatie over de lessoorten die wij bieden en informatie over kinderfeestjes en bedrijfsfeesten. Neem dus snel een kijkje op onze vernieuwde website www.fitbyrox.nl!

Pamperdance

Denk je dat jij thuis ook een dansfan hebt van 2 of 3 jaar? Dansen op hippe muziek van bijvoorbeeld K3 of Mini Disco? Dan is Pamperdance bij ons echt iets voor jullie! We geven deze super leuke en leerzame les op woensdag en vrijdag om 10.45! Meld jouw zoon of dochter snel aan voor een gratis proefles PAMPERDANCE @ Fit by Rox! Voor info: Bel 035-544 52 90 of mail naar info@fitbyrox.nl.

Wedstrijdteams vallen op zaterdag 25 mei allemaal in de prijzen in Veenendaal en in Utrecht
Tijdens ‘The Progressive Dance Competition’ te Veenendaal  heeft het dansteam ‘Crew 148!’, dat net vier maanden traint bij dansstudio Fit by Rox in Hilversum de tweede plaats behaald tijdens de landelijke danswedstrijd ‘The Progressive Dance Competition’.  Van de dertien deelnemende dansteams in de categorie 9 tot en met 13 jaar waren zij tevens het jongste dansteam. Een aantal van de teamleden moet zelfs nog 9 worden. Een spetterend optreden met een goede choreografie en presentatie zorgden voor een mooie tweede plaats. Diezelfde dag tijdens de ‘Utrecht Dance Awards’ vielen de dansteams Selected en D*versity in de prijzen. Selected wist een mooie derde plaats te behalen waar ze heel blij mee zijn en D*versity werd in een andere categorie vierde. Wij zijn zeer trots op al onze dansteams! Good job! Op 31 augustus zullen er audities worden gehouden bij Fit by Rox voor (nieuwe) dansteams. Binnenkort communiceren we de exacte tijden (hou de website hierover in de gaten).

Fit by Rox – Zumba hart van het Gooi!
Wist je dat wij bijna elke dag Zumba Dance bieden? Met de zomer in aantocht is dit de leukste manier om nog even flink gas te geven wat betreft het verbranden van calorieën. Neem gezellig een vriendin mee en doe mee met de Zumba Dance lessen!

Zumba Family

Zondagochtend om 11.00 uur is het Zumba Family tijd. Een leuke en gezellige les voor de hele familie! Volg samen met je tante, oma, dochter, neef of buurvrouw deze geweldige les. Ben je vijf of vijfenzestig, iedereen kan meedoen en dat maakt deze les heel speciaal. Wil je ook een proefles aanvragen gezamenlijk met een familielid? Dat kan! Bel 035-544 52 90 of mail naar info@fitbyrox.nl. Wij wensen je alvast veel plezier! Eens per maand mogen bestaande leden een familielid meenemen naar deze les op zondagochtend om 11.00 uur om samen lekker te swingen op heerlijke muziek. Waar wacht je nog op?

Namens het hele team van Fit by Rox wensen wij je een fijne dag vandaag en tot in de lessen!

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid