Nieuwsbrief juli 2014

NIEUWSBRIEF – FIT BY ROX DANSSPORTSTUDIO –  JULI 2014

Boarding Now – Fit by Rox goes international
Wij zijn ontzettend trots op alle dansers die mee hebben gedanst op 21 juni j.l. in onze show ‘Boarding Now – Fit by Rox goes international’. Tevens willen wij het publiek bedanken voor alle complimenten en hun aanwezigheid tijdens de twee uitverkochte shows. Alle leerlingen hebben er weer een mega ervaring bij! Alle hulpouders die zich onwijs goed hebben ingezet achter de schermen tijdens de generale repetities, de twee shows en maanden voor de shows, super bedankt! Modevakschool ADA willen we bedanken voor het maken van de kleding. Zelfs Roxanne heeft leren naaien bij ADA.

(De DVD van de show is nu verkrijgbaar in onze studio. Wees er snel bij!)

Yoga Flow vanaf woensdag 20 augustus elke week ook om 21.00u.
Lekker ontspannen je bed in na ‘in en ontspanning’ tijdens de geweldig mooie Yoga Flow les van
Evalien Slinkert? Je kunt nu niet alleen bij ons de dag beginnen met Yoga Flow, maar ook afsluiten vanaf woensdag 20 augustus om 21.00u. Doe mee en ervaar het zelf. Een proefles is gratis en met een danssportabonnement mag je gewoon wekelijks aan deze les deelnemen.

The Summer Dance Workshops
Met groot succes organiseren wij wederom de ‘The Summer Dance Workshops’ @ Fit by Rox op de volgende data: Woensdag 9 en 16 juli, zondag 13 en 20 juli, woensdag 6 en 13 augustus, zondag 10 en 17 augustus. Het worden weer super leuke en leerzame dansdagen en als je wil mag je aan alle workshop deelnemen die voor jou leeftijd zijn!

Vanaf week 34 (de week van maandag 18 augustus) heb je gewoon weer dansles volgens het normale lesrooster dat tevens wordt uitgebreid met nog veel meer vette danslessen. Het team van Fit by Rox neemt contact met je op als je naar een andere en/of groep mag en neemt dit dan persoonlijk met je door. Als je vragen hierover hebt, mag je die natuurlijk altijd stellen aan Roxanne zelf via info@fitbyrox.nl of bel naar de studio 035-544 52 90. (Alle danssportlessen zoals Zumba, Yoga Flow, Pilates en Vbarre gaan wel gewoon door in de zomervakantie.)

Nieuwe danslessen op het lesrooster vanaf maandag 18 augustus
Wanneer alle scholen weer beginnen en de vakantie voor velen er toch echt op zit starten wij vanaf maandag 18 augustus met Modern-Jazz om 21.00u en Jazzdance om 19.45u voor volwassenen door docente Merle. Op vrijdag 22 augustus starten we met House dance om 20.15 voor 16 jr.+ door House dance kampioen Wesley. Docente Tamara komt ons team versterken met het geven van de les Hiphop/Voquing/Female style 13 jr.+ vanaf maandag 18 augustus 18.45u. Een proefles is gratis en je kunt je daarvoor aanmelden door een mail te sturen naar info@fitbyrox.nl of te bellen met de studio via 035-544 52 90.


Heb jij onze APP al gedownload?
Download nu onze gratis Fit by Rox APP in de bekende Appstore. De APP is voor Android en Apple. Blijf op deze manier nog beter op de hoogte van het laatste nieuws, info omtrent de les(sen) en nog veel meer.

 

 Namens het hele team van Fit by Rox wensen wij je een heerlijke zomer!

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid