Nieuwsbrief augustus/september 2014

Start seizoen 2014-2015

Namens het hele team van Fit by Rox heten wij je van harte welkom in seizoen
2014-2015. Plezier, gezelligheid en goede lessen gegarandeerd! Of je nu wilt bewegen om af te vallen, conditie op te bouwen of omdat je gewoon van dansen houdt, we hebben voor ieder wat wils. Ongeacht je dans- of sportniveau.

Colleen, Gabriëlla, Susan, Manon, René, Nathalie, Wesley, Evalien, Tamara, Nienke, Patrick en Roxanne hebben onwijs veel zin om alle leerlingen uitdagende, leuke, stoere en goede lessen te bieden. Jong en oud, iedereen is welkom. Vette events en leuke projecten, we zijn uiteraard van alles van plan om je een top seizoen te bezorgen.

Wil jij of ken jij iemand die graag dans of sport lessen wil volgen, neem dan snel contact met ons op en ga mee met ons in seizoen 2104-2015!

Nieuwe lessen en docenten

Nieuwe lessen die onze danssportstudio nog completer maken; van House, Modern, Yoga Flow tot Jazzdance. Vanaf maandag 18 augustus is het lesrooster uitgebreid met toplessen door onder andere Nienke (Modern, Jazzdance) en Tamara (HipHop/Vogueing). Nienke is afgestudeerd aan HBO Dansacademie Artez te Arnhem en Tamara aan de dansopleiding te Utrecht en maakt tevens deel uit van de Dance crew X-Gen. Hiermee hebben ze meerdere wedstrijdtitels op hun naam staan, zowel nationaal als internationaal. Bij ons kun je als fanatieke danser en zelfs als semi-professional jezelf ontwikkelen in diverse dansstijlen. Nienke en Tamara zijn een goede aanwinst voor ons talentvolle docententeam. Maak kennis met Nienke en/of Tamara en vraag een gratis proefles aan via www.fitbyrox.nl of bel naar de studio op 035-544 52 90.

Open Trainingen wedstrijdteams D*versity en Selected

Op donderdag 21 en 28 augustus 2014 houden wij ‘open trainingen’ voor leerlingen die graag deel uit willen maken van een van onze wedstrijdteams D*versity en Selected. Iedereen, lid of geen lid, is welkom tijdens deze open trainingen. Wat moet je doen om je aan te melden en wat zijn de eisen om deel te mogen nemen?

Yoga Flow op woensdag avond 21.00

Vanaf woensdag 20 augustus geven wij nu ook in de avond de goede en mooie Yoga Flow les om 21.00 uur. Het is een heerlijk tijdstip om heerlijk te relaxen en daarna direct je bed in te gaan. Yogi Evalien Slinkert heet je van harte welkom in de les.

Kleedkamer 2

De vloer ligt al in kleedkamer 2! Nu nog even wachten op de bankjes. Maar…we hebben er een extra kleedkamer bij! De kleedkamer is te vinden aan Studio 2 en is bedoeld voor leerlingen die daar op dat moment les hebben. Vergeet je niet eerst even te melden bij de balie in onze chillroom.

 

Tot gauw in de lessen and have fun!!
– Team Fit by Rox! 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid