Zondag 24 augustus, gewoon een zondag…

Goedemorgen beste dancers/sporters en andere geïnteresseerden,

Vandaag is het zondag en dat betekent dat week 1 van het nieuwe seizoen er op zit. Wat was het wederom een leuke en sportieve week!

We beginnen zo meteen om 10.00 uur met Zumba Dance. Roxanne zorgt er voor dat je veel calorieën verbrandt en aan je conditie werkt op heerlijke muziek. Makkelijk te volgen dance steps voor beginners en gevorderden. Het maakt niet uit, het is gewoon hartstikke leuk. Na deze les zal Colleen alle mama’s en hun kinderen die meedoen met de Zumba Family les dansend alle hoeken van de zaal laten zien. Tevens staat Rene om 11.00 uur voor je klaar om je een ontspannende en inspannende Pilates les te geven.

Verder organiseren wij vandaag voor de jarige Jikke een heel leuk kinderfeestje. Jikke heeft al haar vrienden en vriendinnen uitgenodigd om er een te gekke en onvergetelijke middag van te maken bij ons in de studio.
(Voor meer info over kinderfeestjes klik hier).

Om 13.00 traint Roxanne Bobby en Ella in hun ‘Stage Performance’ voor het ‘Junior Song Festival’. Het duo staat met hun zelfgeschreven lied ‘Hard to Explain’ op 13 september in de halve finale van het televisie programma.
Vergeet je niet te stemmen dan op Bobby en Ella?

Zo ziet onze gezellige zondag er uit vandaag bij Fit by Rox!

We hebben nog een aantal plekken voor leuke dans leerlingen vrij. Jong en oud, iedereen is welkom! Wat dacht je van Modern of Jazzdance? Mail naar info@fitbyrox.nl en vraag voor jou favoriete dans of sportles een super leuke proefles aan.

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid