Grote Peuter en Kleuter Festival

Op zondag 16 november aanstaande zijn we met Peuter ballet en Pamperdance workshops te vinden op ‘Het grote Peuter en Kleuter Festival’ in de Vorstin.

Een gezellige peuter of kleuter in je omgeving? Noteer dan zondag 16 november 2014 in je agenda! Podium de Vorstin en Theater Achterom presenteren dan gezamenlijk het grote peuter en kleuterfestival (locatie Podium de Vorstin). Kom klimmen, klauteren, zingen, voelen, kijken en luisteren! Je mag overal aanzitten en overal mee spelen! Er valt zo veel te zien!
Middagprogramma 13.30u. – 16.30u.

Kom klimmen, klauteren, zingen, voelen, kijken en luisteren! Podium de Vorstin en Theater Achterom presenteren gezamenlijk het grote peuter en kleuterfestival (locatie Podium de Vorstin). Het wordt super leuk! Je mag overal aanzitten en overal mee spelen! Er valt zo veel te zien! Maar de tijd vliegt als je plezier hebt. Gelukkig hebben we daar iets op gevonden. Voor alle peuters, kleuters en hun (groot)ouders!

• PEUTERPARELS. Ploink, Plink, Plipli, Plaat, bewegen met je billen en dansen op de maat. Peuterparels is een combinatie van bekende peuter- en kleuterdeuntjes gemengd met een aanstekelijke dosis salsa, jazz of klassiek! We zitten gezellig in een kring, sommigen kinderen bij papa of mama op schoot en anderen heel stoer alleen, naast de muzikant.

• PEUTER BALLET DOOR FIT BY ROX
Schattig, lief en bovenal leerzaam. Workshop peuter ballet door een lieve en goede ballet juf, een balletpakje en samen met alle andere kindjes dansen op mooie balletmuziek. Spelenderwijs een echte ballerina. Wat wil een peuter nog meer? Een goede combinatie van de coördinatie, creativiteit, muzikaliteit, ritmiek, motoriek en sociaal formeren. De lesmethode is als voortraject voor het Klassiek ballet bij Fit by Rox dansstudio.

• FAMILIECONCERT: ‘DAAR KOMT DE BOEGIEMAN’. Een 5-koppige band rondom liedjesmaker Jeroen Schipper met o.a. zangeres Lilian Vieira van Zuco 103. Als klap op de vuurpijl een groot live concert voor alle peuters & kleuters om de dag mee af te sluiten. Het wordt een waanzinnig muzikaal feest, een cadeautje voor alle kinderen, ouders, grootouders en iedereen die van muziek houdt! Zing, klap, dans en doe mee! Waar is het feestje? Hier is het feestje!

• SCHMINKEN, KINDERFOTOGRAAF EN NOG VEEL MEER!
De hele dag is er doorlopend van alles te doen!

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid