Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuw seizoen geopend met succes!
Alle leerlingen hebben hun plekje gevonden in een van onze 90 lessen. Allemaal heten wij jullie van harte welkom in onze danssportstudio! Als jullie het leuk vinden, wacht maar… het wordt nog veeeeel leuker! Wil je vet verbranden of de nieuwste dance moves onder de knie krijgen? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Tevens hebben we in een aantal lessen nog een paar plekjes vrij. Ben jij of ken jij dans en/of sport fans, vraag dan een gratis proefles aan via info@fitbyrox.nl of bel met onze studio  035-544 52 90.

Zumba Family voor alle leerlingen, super leuk en gezellig!
Elke zondagochtend om 11.00 uur is het Zumba Family tijd. Een leuke en gezellige les voor de hele familie! Volg samen met je tante, oma, dochter, zoon, neef of buurvrouw deze geweldige les. Ben je vijf of vijfenzestig, iedereen kan meedoen en dat maakt deze les heel speciaal. Ennuh, je werkt ook nog eens aan je conditie en uithoudingsvermogen.

Elke maand mogen bestaande leden een familielid meenemen naar deze les op zondagochtend om 11.00 uur om samen lekker te swingen op heerlijke muziek. Waar wacht je nog op? Dus zit jij op ballet of streetdance? Neem dan gezellig je moeder mee of zus! Je hoeft niet van te voren te bellen of te mailen om mee te mogen doen. Kom gewoon gezellig meedoen!

Flashmob opdracht voor parfumerie Douglas
Op zaterdag 20 september hebben we met in totaal 70 kids en volwassenen de flashmob verzorgd voor parfumerie Douglas ter ere van de opening van hun nieuwe winkel op de Kerkstraat in Hilversum. We hebben een leuk filmpje hiervan gemaakt en dat kun je zien op onze Fit by Rox app, ons Youtube kanaal en op onze Facebook pagina. Iedereen nogmaals super bedankt voor het meedoen! Volgende keer weer, we hebben enorm genoten!

Dansen samen met de Burgermeester voor welkomstbijeenkomst nieuwe inwoners

Op dinsdag 7 oktober aanstaande opent Crew 148! spetterend de welkomstbijeenkomst in de burgerzaal in het gemeentehuis van Hilversum samen met burgermeester Pieter Broertjes. De bijeenkomst is speciaal voor de nieuwe inwoners van de gemeente Hilversum. Het is een besloten avond. De kids van Crew 148! hebben er ontzettend veel zin in!

Gevonden voorwerpen
Onze roze gevonden voorwerpen mand in de kleedkamer van studio 1 begint weer aardig vol te raken. Ben jij een kledingstuk kwijt, kijk dan eens in de roze mand in de kleedkamer. Wellicht wordt je hier weer herenigd met je sokken.

SUNDANCE – Zondag 5 oktober in de stijl Modern
Zondag 5 oktober verwelkomen wij Annemiek Suijkerbuick die alle fanatieke dancers tijdens SUNDANCE een prachtige choreo in de stijl Modern aanleert. Om 13.00 geeft Annemiek een workshop Modern voor kids tot en met 14 jaar en om 14.45 geeft ze een workshop Modern voor 15 jaar en ouder. Je kunt je nog aanmelden door een mail te sturen naar info@fitbyrox.nl onder vermelding van SUNDANCE, je naam en je leeftijd. Alvast veel plezier!

Yoga Flow
Ontstress, relax en kom tot rust. Yoga Flow, elke maandag, dinsdag en vrijdag om 09.30 en op woensdag om 21.00. Doe mee en ervaar het zelf!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid