NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2014

FIT BY ROX DANSSPORTSTUDIO

Herfst met Sunny Summer Beats
Het is alweer november, de dagen worden korter en de blaadjes aan de bomen kleuren nu toch echt weer oranje. Wil je toch in zomerse sferen verkeren? Doe dan mee met Zumba Dance en je waant je elke les weer in een feestje met Sunny Summer Beats en veel Fun. De Zumba Dance lessen worden gegeven door Rox zelf op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Doe mee! Op de website bij het lesrooster van studio 1 zie je de exacte tijden.

Tevens komt Sinterklaas weer naar ons mooie land. Op zaterdag 15 november zet hij voet op Nederlandse bodem. Roxanne schreef speciaal voor alle kids en iedereen die zich jong voelt samen met Nico van Kooi, Hein van Oosterom en Ronald Schilperoort het lekkere nummer ‘De Pietenpop’. Op zaterdag 25 oktober werd de single officieel gereleaset en is verkrijgbaar in iTunes, Spotify, Google music en alle andere bekende music portals op internet. Tevens gaan alle opbrengsten van de downloads naar Stichting Heppie.nl een organisatie die zich inzet voor minder bedeelde kinderen in Nederland.

Op vrijdag 7 november gaan ‘Roxie en de Praatpiet’ langs tien scholen in Hilversum en Wijdemeren om het nummer ‘De Pietenpop’ te promoten. Op de facebook pagina van ‘De Pietenpop’ en op Youtube kun je drie verschillende video’s bekijken van het project. 1. Maak je eigen Pietenpop (hierin legt Roxanne uit hoe je het beste een leuke Pietenpop kunt knutselen) 2. Uitleg van de bijbehorende dans 3. De videoclip van ‘De Pietenpop.

Nieuwsgierig geworden? Op zaterdag 15 november zingen Roxie en de Praatpiet het nummer live tijdens de intocht in Loosdrecht bij Jachthaven Wetterwille rond 12.00 uur.

Pietenacademie
Vanaf maandag 3 november start de Pietenacademie speciaal voor jonge leerlingen tussen de vier en zeven jaar. De lesstof wordt geheel in Sinterklaas thema gedoceerd. Tevens krijgen de leerlingen indien ze dat zelf willen een echte pietenmuts op hun hoofd tijdens de lessen. Het wordt super leuk!

Opening JT Bioscopen Hilversum
Maandag 27 oktober heeft het Showballet van Fit by Rox de nieuwe bioscoop op het marktterrein geopend in samenhang met de première van de nieuwe decemberfilm ‘Pak van mijn hart’ (Eyeworks). Eind oktober waren we dus even al in Kerstsfeer. Het was een succes en de dansers hebben genoten van hun optreden. De JT Bioscoop is nu open en de moeite waard om gezellig naar toe te gaan.

Nieuwe bar in de chillroom
Patrick en Stephan hebben keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn! De nieuwe bar is klaar! Komt dat zien!

Indoor Bootcamp
Op woensdag avond 20.00 uur is het geen tijd om lui achterover op je bank te hangen. Die tijd is nu toch echt over. Het is namelijk tijd voor Indoor Bootcamp! Deze mega uitdagende les wordt gegeven door Rene (tevens onze Pilates docent). Gewichten, dynabands, doorzettingsvermogen, zweet en kracht…. Durf jij het aan? Natuurlijk! Doe mee en ervaar het zelf! Doe een gratis proefles, neem je vriend of vriendin mee en geniet van je spierpijn. (Deze les valt in het ‘Sport/Workout abonnement’.)

Powermoves Breakdance
Speciaal voor de fanatieke Breakdance leerlingen hebben we zojuist een halfuur Powermoves gestart op maandag om 18.30. Leer nu nog beter de ‘Airflare’ of de ‘Windmill’. Voor meer informatie omtrent de Powermoves les neem je met ons contact op door te bellen of te mailen met de studio op 035-544 52 90 of via info@fitbyrox.nl.

Nieuwe Website
De website gaat online op woensdag 5 november. Surf even langs en check alle nieuwe mogelijkheden en de vernieuwde lay-out. Naast onze site hebben we onze Fit by Rox app (erg handig om te hebben i.v.m. snelle communicatie) en onze Facebook pagina (Like jij ons al?). Mis niets en blijf goed op de hoogte over het laatste nieuws en alle ontwikkelingen van Fit by Rox!

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid