Nieuwsbrief december/januari

Namens het hele team hopen we dat je een fijne en gezellige Kerst hebt gehad. Als we met deze feestdagen bezig zijn, is het alweer eind december, de laatste maand van 2014. Het nieuwe jaar 2015 staat voor de deur. Het jaar waarin veel mensen eindelijk met hun goede voornemens beginnen. Ik help je een handje de juiste richting in. Wat dacht je van ‘Indoor Bootcamp’? Al veel leden zijn razend enthousiast en werken zich wekelijks op woensdag avond 20.00 in spierpijn. Zwoegen, afzien en plezier zijn de (werk)woorden die ik hoor van onze Indoor Bootcampers. Ik zeg doe mee en probeer het zelf!

The Breakdance Academy | Fit by Rox | Hilversum
Vanaf januari starten we met ‘The Breakdance Academy’ onder leiding van Bruce Brasil. Uiteraard geven we al jaren met succes Breakdance lessen voor jong en oud, maar vanaf januari breiden we uit en bieden we nog meer verschillende niveaus en skills lessen voor de fanatieke B-boys of B-girls. Bruce Brasil is de artiestennaam van Leandro Freitas. Hij heeft zijn danskunsten al in diverse commercials op televisie en op internet laten zien, maakte deel uit van verschillende dance crews en reisde voor succesvolle wedstrijden en battles de hele wereld rond. Bruce Brasil houdt van het delen van zijn passie voor Hiphop en Breakdance en is ook niet meer weg te denken uit het docententeam van Fit by Rox. In zijn lessen leer je niet alleen de ‘flare’, de ‘freeze’, de ‘windmill’ en nog meer van dat soort ‘trucjes’ zoals sommige dat noemen, maar leer je ook echt naar de muziek te luisteren, de muziek te voelen en leer je met plezier het beste uit jezelf te halen. Vanaf woensdag 7 januari starten we een nieuwe les Breakdance om 18.00 tot 19.00 voor stoere kids tussen de 8 en 11 jaar. Tevens bieden we Breakdance lessen op maandag:

5-7 jr. Maandag 15.45
8-10 jr. Maandag 16.30
11-15 jr. Maandag 17.30
11-15 jr. Powermoves Maandag 18.30
Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in het volgen van Breakdance lessen? Mail dat naar info@fitbyrox.nl of bel met de studio op 035-544 52 90. Een proefles is gratis.

Dansopdrachten
In de maand december hebben we weer een aantal leuke dansopdrachten mogen doen voor verschillende bedrijven. Ericsson Nederland en wederom de Gemeente Hilversum zijn er bijvoorbeeld twee van. Het is geweldig om de dansleerlingen ervaring op te kunnen laten doen door middel van deze dansopdrachten.

Kledingvoorschriften
Vanaf december is de kleding die wij voorschrijven voor Jazz, Klassiek ballet, Modern en Modern-Jazz bij ons in de chillroom verkrijgbaar. Heb jij al kennis gemaakt met onze paspoppen Berta, Klara en Gertrude? Deze paspopdames ‘showen’ de kleding in de chillroom.

De Fit by Rox App
Heb jij onze Fit by Rox App al gedownload in de bekende AppStore? Via onze handige app kunnen we indien nodig ‘pushberichten’ versturen en blijf je nog sneller op de hoogte van het laatste nieuws en/of roosterwijzigingen. De Fit by Rox App is gratis te downloaden voor Android en Apple. Wel doen he!

Demo en warming-up Fakkeltocht op de Kerkbrink op 31 december aanstaande
Op woensdag 31 december om 17.00 dansen we voor de laatste keer in het jaar 2014 op de Kerkbrink in Hilversum. Kom je ook onder het genot van een warme choco? Aansluitend is er een fakkeltocht die vanaf de Kerkbrink van start gaat. Dit alles wordt georganiseerd door de Gemeente Hilversum. Kom je ook gezellig?

Wanneer: Woensdag 31 december
Tijd: 17.00
Waar: Kerkbrink, Hilversum
Wat: Warming-Up & Dance door Fit by Rox in de muziektent. Aansluitend is er een fakkeltocht waar je als je zin hebt aan deel kunt nemen.

In onze toplessen werk jij aan jouw goede en sportieve voornemens voor 2015

Zumba Dance:
Wij geven Zumba Dance op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag!
 Wat wil je nog meer? De muziekstijlen variëren van salsa, samba, merengue, Latin pop tot hiphop en top 40 muziek. Je hebt absoluut geen danservaring nodig om mee te doen! Zumba Dance is voor iedereen! De oefeningen en (dans) bewegingen zijn simpel, effectief, dynamisch, goed en makkelijk te volgen. De opzwepende en zonnige muziek zorgt ervoor dat je niet door hebt dat je ontzettend goed bezig bent met een super cardio work-out. Het is een echte calorie killer! Alle Zumba lessen bij Fit by Rox geven je een feestelijk gevoel en je verbrandt ook nog eens het maximum aan calorieën. Je zet je hele lichaam aan het werk!

Indoor Bootcamp:
De naam zegt het al… Zweet, kracht, doorzettingsvermogen, fun en power. Topdocent Rene zorgt wekelijks voor een top uur waarin je jezelf uitdaagt je grenzen te verleggen om goede sport resultaten te behalen en te behouden. Je verbetert je uithoudingsvermogen en kracht met verschillende circuittrainingen op goede beats in groepsverband. Tevens zijn er kickboks-oefeningen verwerkt in de les. Je pakt alle spieren in je lichaam aan en je maakt je hoofd leeg. Indoor Bootcamp is echt iets voor jou!

Yoga Flow:

Plezier, persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop in onze lessen. Er is altijd plaats in onze ruime studio’s en we beschikken voor speciale Yoga matten die je kosteloos mag gebruiken bij deze mooie lessen.
Onze vaste Yoga Flow docente is professioneel, gekwalificeerd en heeft haar sporen inmiddels wel verdiend.
Evalien Slinkert geeft bij de mooie Yoga Flow lessen. Alle drie de soorten Yoga Flow leveren het volgende voor je op:
Het verbetert je conditie
 – Je leert bewuster te ademen wat stress vermindert 
- Je bouwt kracht op
 – Balans in je leven – Je werkt aan je flexibiliteit
 – Je hebt vooral heel veel plezier en je ervaart een mega energieboost. Als je nog nooit aan Yoga hebt gedaan is dat absoluut geen probleem. Laat je zelf meevoeren tijdens de les en ‘go with the flow’.

Pilates:
Pilates is een vorm van training voor lichaam en geest die ontwikkeld is door de danser Joseph Pilates in het begin van de 20e eeuw in New York. Hij opende zijn eigen dansschool op Broadway in New York en het werd meteen een groot succes. Vooral dansers zoals bijvoorbeeld Martha Graham gebruikte zijn oefening. Tegenwoordig beoefenen vele bekende sterren en dansers over de hele wereld Pilates en hoort deze trainingsvorm thuis bij Fit by Rox. Je hoeft absoluut geen danservaring te hebben om deel te nemen aan deze goede lessen. Pilates is juist voor iedereen. Heb je bijvoorbeeld een zwakke rug of andere blessures? Dan kan deze vorm van trainen je juist goed helpen. Wij beschikken over Pilates matjes en de verschillende materialen die je bij Pilates kunt gebruiken. Per les is de training verschillend en dat zorgt elke les weer voor een leuke afwisseling en een goede trainingsuitdaging op maat.

Zumba-Family:

Elke zondagochtend om 11.00 uur is het Zumba Family tijd. Een leuke en gezellige les voor de hele familie! Volg samen met je tante, oma, dochter, zoon, neef of buurvrouw deze geweldige les. Ben je vijf of vijfenzestig, iedereen kan meedoen en dat maakt deze les heel speciaal. Wil je ook een proefles aanvragen gezamelijk met een familielid? Dat kan! Bel 035-544 52 90 of vraag een gratis proefles aan. Wij wensen je alvast veel plezier! Eens per maand mogen bestaande leden een familielid meenemen naar deze les op zondagochtend om 11.00 uur om samen lekker te swingen op heerlijke muziek. Waar wacht je nog op?

Modern, Streetdance, Hiphop, House Dance, Modern-Jazz, Jazzdance of Klassiek ballet
Houd je van een echte dansles? Vraag dan een gratis proefles aan in jouw gewenste dansstijl. Pak je oude hobby weer op of begin met een geweldige nieuwe uitdaging.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid