Nieuwsbrief februari 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 

Dancehall
Vanaf zondag 15 februari geven wij drie maanden lang elke week om 13.00 Dancehall onder leiding van docent Emily voor fanatieke dansers vanaf twaalf jaar. De dansstijl, afkomstig uit Jamaica, verovert Nederland en het kon natuurlijk niet uitblijven in ons uitgebreide ‘danslespalet’. Voor Fit by Rox leerlingen geven wij drie lessen Dancehall cadeau in de maanden februari en maart 2015. Mensen die (nog) niet dansen bij Fit by Rox, krijgen twee gratis proeflessen Dancehall in februari en maart 2015. Power, zweten, spierpijn en vette choreo’s, meld je aan en doe mee met Dancehall bij ons in de studio! Aanmelden kan via info@fitbyrox.nl onder vermelding van ‘Dancehall’.

TV Commercial Textielketen Zeeman
Binnenkort zijn drie van onze (dans)leerlingen te zien in de nieuwe reclame van textielketen Zeeman op tv en internet in Nederland, België en Duitsland. Roxanne Cools van Fit by Rox heeft in opdracht een passende choreografie geschreven en geholpen bij het casten van de drie meiden. Houd de reclame blokken binnenkort dus in de gaten en spot onze kids!

Show zaterdag 27 juni 2015
Op zaterdag 27 juni 2015 presenteren wij met alle dansleerlingen onze show in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum. Eind februari maken we het thema van de show bekend en half maart (exacte datum volgt) starten we met de kaartverkoop in onze danssportstudio aan het Achterom 148a in Hilversum. De doorloop van de show voor alle leerlingen vindt plaats op zondag 14 juni 2015 in de danssportstudio. Tijden hierover worden allemaal nog gecommuniceerd. Het is handig om als deelnemer van de show de Fit by Rox App te downloaden in de bekende AppStore om goed op de hoogte te blijven omtrent alle ontwikkelingen en informatie over de show.
We hebben er zin in!


Afslanken met Zumba Dance bij Fit by Rox
De muziekstijlen variëren van salsa, samba, merengue, Latin pop tot hiphop en top 40 muziek. Je hebt absoluut geen danservaring nodig om mee te doen! Zumba Dance is voor iedereen! De oefeningen en bewegingen zijn simpel, effectief, dynamisch, goed en makkelijk te volgen. De opzwepende en zonnige muziek zorgt ervoor dat je niet door hebt dat je ontzettend goed bezig bent met een super cardio work-out. Alle Zumba lessen bij Fit by Rox geven je een feestelijk gevoel en je verbrandt ook nog eens het maximum aan calorieën. Je zet je hele lichaam aan het werk! Ervaar het nu zelf en doe een gratis proefles. Deze geweldige combinatie tussen dans en fitness in een goede sfeer met heerlijke muziek, zorgen ervoor dat jij deze training gemakkelijk volhoudt en zo jouw gestelde trainingsdoel behaalt. Haal het beste uit jezelf! Meedoen? Mail naar info@fitbyrox.nl en vraag een gratis proefles aan. Wil je vandaag al meedoen? Bel dan met onze studio op 035-544 52 90.

Sundance was weer een groot success!
Afgelopen zondag 1 februari stond de maandelijkse dansworkshop die wij organiseren voor de echte dance fans in het teken van Afro dance onder leiding van Aron Norbert (bekend van ‘Hollands Got Talent’). Alle deelnemers hebben genoten en hun dans skills nog meer verbeterd. Top! Hou onze website in de gaten voor alle informatie over de volgende editie van Sundance.

Verse Jus d’Orange
Sinds anderhalve week kun je in ‘Pat’s bar’ genieten van een heerlijke en gezonde verse jus d’orange. Tevens hangt er een extra krijtbord waarop je de laatste nieuwtjes kunt lezen. Handig!
Enjoy your Orange Juice!

Extra les Streetjazzdance op zaterdag 14.15

Vanaf zaterdag 7 februari starten we een extra les Streetjazzdance om 14.15 (8-10 jr.) voor beginners. Aanmelden kan via info@fitbyrox.nl of door te bellen met onze studio op 035-544 52 90.

We hebben nog een paar plekken vrij in de Breakdance les op woensdag 18.00 (8 jr. +)
Ben jij of ken jij een stoere jongen of meid die de vetste moves op Breakdance gebied wil leren? Waar wacht je dan nog op? Meld je aan voor een gratis proefles Breakdance! Mail naar info@fitbyrox.nl en schitter ook op het podium van Studio 21 in juni 2015!

Wat leden zeggen over onze lessen en sfeer in de danssportstudio
‘ Geen fabrieksgevoel hier. Het is persoonlijk en er hangt een gezellige sfeer. Ik ga nu ook echt sporten door de stimulans die ik krijg van de instructeurs.’

‘ Ik heb mijn draai helemaal gevonden. Spierpijn met een voldaan gevoel.’

‘ Ik heb nog nooit zulke motiverende groepslessen en instructeurs gehad op sportscholen waar ik voorheen kwam. Hier wel! Door de instructeurs bij Fit by Rox ga ik juist naar de groepslessen, super!’

‘ Ik maak mijn hoofd leeg, heerlijk!’

‘ Kijk niet naar die prijsvechter sportscholen. Bij Fit by Rox daar zit je pas goed, dat is wat ik wil en echt leuk vind.’

‘Het lesuur vliegt voorbij. Voor je het weet is de groepsles klaar. Je gaat helemaal mee in de top sfeer!’

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid