Nieuwsbrief Maart

Professionele balletvloer

Sinds donderdag 28 februari ligt er een professionele balletvloer in studio 2. Er worden in deze studio voornamelijk Ballet, Yoga, Breakdance, Pilates en Streetdancelessen gegeven. De vloer, voorzien van extra demping en vering met mooie hout-look, maakt onze studio nu echt helemaal af en daar wij zijn heel blij mee! Het is vanaf nu niet meer toegestaan om tijdens de lessen schoeisel te dragen dat ook buiten wordt gedragen. Hierdoor kan de vloer beschadigen en dat is natuurlijk zonde. Tevens moet de zool van de schoen ‘non-marking’ zijn en mag dus geen zwarte strepen achterlaten. Heb je vragen hierover, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag.

TV opnames RTL7

Op dinsdag 3 maart worden er TV-opnames gemaakt voor het programma ‘Meer voor mannen’ op RTL7. Waarom dansen er relatief minder mannen in Nederland en in bijvoorbeeld Zuid-Amerikaanse landen wel? Dat is de vraag en Roxanne en één van haar Zumba leerlingen – Ricardo – geven daar antwoord op. Binnenkort is het item te zien in het programma op RTL7.
rtl7 goede logo

 

 

Dancehall

Elke zondag om 13.00 uur is het ‘Dancehall time’. Deze vette les wordt zeer goed ontvangen bij de leerlingen vanaf 12 jaar. Ook meedoen? Vraag een gratis proefles aan via info@fitbyrox.nl of bel ons op 035-544 52 90. Have fun!

Extra Kidsdance les voor 4- en 5-jarigen

Vanaf zondag 12 april starten we een nieuwe les Kidsdance om 12.00 uur. Is jouw zoon of dochter helemaal gek van dansen en stuitert en bounced hij of zij door de huiskamer? Dan is deze les echt te gek! We hebben nog een aantal plekjes vrij, dus neem snel contact met ons op voor een gratis proefles Kidsdance. Mail naar info@fitbyrox.nl of bel ons op 035-544 52 90.

Onze show: ‘Live from Studio 21 – FBR TV’

Op zaterdag 27 juni 2015 presenteren wij met onze dansleerlingen een spetterende show in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum. De voorbereidingen zijn in volle gang. Alle informatie omtrent de twee shows die wij op 27 juni 2015 geven, is te vinden op onze website www.fitbyrox.nl onder ‘informatie/show’ en op onze App onder het kopje nieuws/show. Tevens vind je hier alle informatie over tickets voor de shows.

Sundance met Anna-Alicia

Op zondag 1 maart was Anna-Alicia Sklias bij ons te gast als docent tijdens onze maandelijkse workshop ‘Sundance’. Deze keer stond Sundance in het teken van de dansstijl Modern. We hebben wederom genoten. Het was zeer goed bezocht door fanatieke dansfans uit het hele land. ‘Ik heb veel geleerd en het raakte me’, aldus Sterre, onze dansleerling die deelnam aan deze Sundance editie. Houd de website www.fitbyrox.nl goed in de gaten voor de volgende Sundance editie. Het wordt zeker weer een super Sundance!

Yoga Flow

Evalien, onze Yoga docente, is bevallen van een prachtige zoon genaamd Loek. Namens het hele team van Fit by Rox feliciteren we haar met de geboorte van haar zoon! Binnenkort is zij weer helemaal terug om ons team te versterken en kunnen we weer genieten van haar fijne en goede Yoga Flow lessen. In tussentijd kun je gewoon van Yoga genieten van onze top invalsters Shaz en Nonja.

Zumba Family elke maand. Kom je met jouw zoon of dochter?

Elke zondagochtend om 11.00 uur is het Zumba Family tijd. Een leuke en gezellige les voor de hele familie! Volg samen met je tante, oma, dochter, zoon, neef of buurvrouw deze geweldige les. Ben je vijf of vijfenzestig; iedereen kan meedoen en dat maakt deze les heel speciaal. Wil je ook een proefles aanvragen samen met een familielid? Dat kan! Bel 035-544 52 90 of mail naar info@fitbyrox.nl. Wij wensen je alvast veel plezier! Eens per maand mogen bestaande leden een familielid meenemen naar deze les op zondagochtend om 11.00 uur om samen lekker te swingen op heerlijke muziek. Waar wacht je nog op?

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid