Top prestatie dansteam ‘Crew 148!’

‘Dansteam ‘Crew 148!’ uit Hilversum behaald twee 1e plaatsen tijdens danswedstrijd in Hoofddorp.’

Zondag 22 maart mag het jonge dansteam ‘Crew 148!’ van dansstudio Fit by Rox, twee grote bekers in ontvangst nemen tijdens een landelijke danswedstrijd ‘Dance Experience’ te Hoofddorp. Er zijn drie categorieën tijdens de wedstrijd: T/m 12 jr., 13 t/m 16 jr. en 17 jr. en ouder. ‘Crew 148!’ wint in de categorie t/m 12 jr. en sleept tevens de prijs binnen als ‘winnaar overall’ wat betekent beste dansteam van alle categorieën. Een top prestatie van de dansertjes die heel trots zijn op hun prestatie. Tijdens de prijsuitreiking sprongen de tranen bij een aantal in de ogen. “Ik ben zo blij en verrast”, laat een jonge danseres weten. (De naam van het dansteam is afgeleid van het huisnummer 148 van de dansschool.)
Patrick Kraft en Roxanne Cools, de eigenaren van Fit by Rox die nu zo een vijf jaar de dansschool managen, mogen maar even van hun overwinning genieten. Vanaf deze week start de kaarverkoop voor de grote show die zij met alle dansleerlingen geven op zaterdag 27 juni 2015 in Studio 21 op het Mediapark. “Een heel groot en gaaf project, maar wel veel werk”, zegt Roxanne Cools.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid