Nieuwsbrief april 2015

Vrije verkoop show kaarten

4 kaarten per deelnemer voor de show op zaterdag 27 juni 2015 worden tussen maandag 23 maart en zaterdag 11 april apart gehouden voor de dansleerlingen. Vanaf zondag 12 april om 14.00 uur start de vrije verkoop van de overige kaarten. Voorgaande jaren waren de shows na de start van de vrije verkoop diezelfde dag nog uitverkocht. De kaarten zijn niet te reserveren per mail, voicemail of per telefoongesprek. Wees er snel bij!

Hulpouders gezocht voor onze shows!

Wij zijn op zoek naar leuke en enthousiaste ouders/verzorgers die mee willen helpen tijdens onze shows op zaterdag 27 juni 2015 in Studio 21. Wil je of ken je iemand die graag mee wil helpen achter de schermen? Aanmelden kan via showfbr2015@gmail.com en/of via de ‘hulpouderlijst’ aan de balie in onze danssportstudio.

We hebben er zin in!

Pamperdance – The Mini Show!

‘THE MINISHOW’ GING HELEMAAL TOP!

De minitalentjes van Fit by Rox gaven afgelopen zondag 29 maart een super lief en schattig optreden tijdens ‘The Minishow’ in studio 1. Het 200-koppige publiek bestond uit trotse ouders, opa’s en oma’s die hebben genoten van hun Pamperdance toppertjes!

Een aantal kindjes zijn (bijna) vier jaar en gaan vanaf zondag 12 april om 12.00 uur een groepje ‘hoger’ dansen in de Kidsdance les (een stoere en leuke les voor 4-5 jarigen). Juf Rox wenst ze alvast heel veel plezier!

Topprestatie Dansteam Crew 148!’

Wedstrijdteam ‘Crew 148!’ uit Hilversum behaalt twee 1e plaatsen tijdens danswedstrijd in Hoofddorp.’ Zondag 22 maart mag het jonge dansteam ‘Crew 148!’ van dansstudio Fit by Rox, twee grote bekers in ontvangst nemen tijdens een landelijke danswedstrijd ‘Dance Experience’ te Hoofddorp. Er zijn drie categorieën tijdens de wedstrijd: T/m 12 jr., 13 t/m 16 jr. en 17 jr. en ouder. ‘Crew 148!’ wint in de categorie t/m 12 jr. en sleept tevens de prijs binnen als ‘winnaar overall’, wat betekent: beste dansteam van alle categorieën. Een topprestatie van de dansertjes die heel trots zijn op hun prestatie. Tijdens de prijsuitreiking sprongen de tranen bij een aantal in de ogen. “Ik ben zo blij en verrast”, laat een jonge danseres weten. (De naam van het dansteam is afgeleid van het huisnummer 148 van de dansschool.)

Tevens een mooie prestatie van ‘D*versity’

Tevens was het afgelopen weekend feest in Cuijk. Wedstrijdteam ‘D*versity’ wist daar de 4e plaats te bemachtigen van de 21 deelnemende dansteams. Een mooie prestatie van het team en natuurlijk zijn wij daar hartstikke trots op!

Deze zomer ‘Strak in je badpak’

Wij geven zeer goede, leuke, motiverende, effectieve en stimulerende groepslessen om je conditie te verbeteren, flexibeler te worden en in shape te komen en te blijven, want dat is het allerbelangrijkst.

Je hoeft absoluut geen danservaring te hebben om deel te nemen aan onze succesvolle sport- en groepslessen. We staan enorm bekend om onze goede Zumba-lessen, het effectieve Pilates en het mooie, relaxte en inspirerende Yoga Flow. Tevens krijg je bij ons niet een fabrieksgevoel zoals bij grote sportscholen en hebben wij aandacht voor elk individu.

Bij ons haal je het optimale resultaat uit je workouts. Goede muziek, gezelligheid en fun! De ingrediënten om jouw gestelde sportdoel te bereiken en te behouden.

Bovendien zit je niet aan een vaste lesdag en lestijd vast en kun je zelf bepalen wanneer je meedoet met de lessen.

Wij werken met een maandsysteem en je lidmaatschap is per maand opzegbaar. Mis je een les, dan kun je die inhalen in een andere week of maand. Wij zijn hierin heel flexibel. Doe mee en ervaar het zelf!

Indoor Bootcamp

De naam zegt het al… Zweet, kracht, doorzettingsvermogen, fun en power.

Topdocent René zorgt wekelijks voor een top uur waarin je jezelf uitdaagt je grenzen te verleggen om goede sportresultaten te behalen en te behouden.

Je verbetert je uithoudingsvermogen en kracht met verschillende circuittrainingen op goede beats in groepsverband. Tevens zijn er kickboks-oefeningen verwerkt in de les en maak je gebruik van gewichten, dynabands en kettlebells. Je pakt alle spieren in je lichaam aan en je maakt je hoofd leeg. Indoor Bootcamp is echt iets voor jou!

Nike Shoppingdag

Speciaal voor alle leden van Fit by Rox: 25% korting op veel Nike-producten op zaterdag 18 april a.s. op het hoofdkantoor van Nike Europe. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan deze voucher mee en lees de aanwijzingen daarop goed!

Fit By Rox-page-0

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid