Alle dansteams vallen in de prijzen!

Afgelopen zaterdag 25 april zijn alle drie de wedstrijdteams van dansstudio Fit by Rox in de prijzen gevallen. Tijdens de ‘Utrecht Dance Awards’ in De Bilt wisten ‘ Crew 148!’ (9 t/m 12 jr.) en ‘Selected’ (15 t/m 17 jr.) allebei de eerste plaats te behalen en ‘D*versity’ (18 jr.+) de tweede plaats in hun categorie. Bij elkaar lieten de teams meer dan 50 andere dansteams achter zich. Een geweldige prestatie voor de dansers! Drie mooie trofee├źn gingen enthousiast mee terug naar Fit by Rox.

Dinsdag 5 mei organiseren Fit by Rox, Let’s get Down en sportcafe de Lieberg uit Hilversum tussen 11.00 en 19.00 het ‘Oosterspoorplein Live’. Het plein achter het station van Hilversum Centraal wordt op deze dag in gebruik genomen voor leuke feestelijke activiteiten. Er zijn verschillende bands, een DJ en de dansteams van Fit by Rox geven een spetterend optreden voor het publiek. Iedereen is welkom op het Oosterspoorplein!

oosterspoorplein FINAL

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid