NIEUWSBRIEF JUNI 2015

Sunny Summer Music Beats
De hele zomer Sunny Summer Music Beats. Alle sport workouts gaan gewoon door gedurende de maanden juli en augustus. Tevens zijn onze studio’s voorzien van verkoelende airco’s. ‘Let the Summer begin en get charmant op ’t strand!’ Oefen strandhanddoek liggen met docent René tijdens onze Pilates lessen, voel de Caribbische Vibes met Zumba dance en beleef de relax modus zoals in een hangmat onder een kokusnootboom met Yoga Flow.

Wedstrijdteams Crew 148!, Selected en D*versity presteren wederom uitstekend!
Crew 148! behaalt de 1e plaats tijdens de ‘Dutch Dance Battle’ in Amersfoort. Deze wedstrijd waar veel dansteams aan mee hebben gedaan stond in het teken van het goede doel ‘Plan Nederland’. Alle wedstrijden waar het jonge dansteam aan deel heeft genomen hebben zij gewonnen. Wat een super wedstrijdseizoen! Verder behaalt Selected de 1e plaats in de categorie t/m 18 jr. en D*versity de 3e plaats in de categorie 18 jr. + tijdens de ‘Street Art Championships’ in Emmeloord. Goed gedaan teams!

Over twee weken is het zover; ‘FBR TV – Live from Studio 21!
De countdown is begonnen. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. We hebben er heel veel zin in!
Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij Fit by Rox voor show 1 om 12.00 uur op zaterdag 27 juni 2015. Een kaartje is € 15,-.

Summer Dance Workshops
In juli en twee weken in augustus zijn er weer ‘Summer Dance Workshops’. Zo hebben we het Frozen ballet voor de allerkleinsten, Dancehall, Waacking, Summerbreak- dance en nog veel meer. Alle dansleerlingen mogen aan alle workshops meedoen die voor hun leeftijd zijn. Het belooft wederom een groot en gezellig succes te worden. Voor meer info over de ‘Summer Dance Workshops’ kijk je op onze website, app of op onze informatieborden in onze chillroom in de studio. Je hoeft je als dansleerling niet voor de workshops aan te melden, je mag gewoon meedoen. NB: HET EXACTE SUMMER DANCE WORKSHOPS ROOSTER VOLGT.

Het Talentenprogramma
Vanaf september 2015 starten we naast onze wedstrijdteams het ‘Fit By Rox Talentenprogramma’ voor gemotiveerde en getalenteerde dansleerlingen tussen de 7 en 10 jaar. Er is een groep 7-8 jaar, een groep 9-10 jaar en een groep 11-13 jaar. Het Talentenprogramma bestaat uit de vakken Jazz, Modern, Klassiek ballet, Streetdance/Hiphop, Stage Performance en losse workshops in de stijlen House, Oldskool Hiphop en Africandance. De dansleerljngen volgen meerdere keren per week les en hebben afmaal hetzelfde doel; met passie, gezelligheid en enthousiasme samen werken aan een goede danstechniek en choreografieën. Er wordt gekeken naar de fysieke kwaliteiten, de potentie het talent verder te ontwikkelen op een leuke manier, de motivatie en expressie.Voor meer info over het talentenprogramma klik je hier.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid