Nieuwsbrief juli 2015

FBR TV – Live From Studio 21! Wat hebben we genoten en wat een geweldige ervaring!
Nogmaals willen wij ook via deze weg alle hulpouders en alle top dansleerlingen super bedanken voor hun geweldige inzet op zaterdag 27 juni j.l. De mega recensies logen er niet om. Zelfs de  burgermeester van Hilversum, Pieter Broertjes, was bij de tweede show aanwezig en heeft ook met volle teugen genoten. Binnenkort is de DVD met daarop de shows en de foto’s verkrijgbaar bij ons in de dansstudio aan de balie in de chillroom. Hieronder het krantenbericht dat vorige week op de voorpagina van de Gooi en Eembode stond:
Gooi en Eembode

Tussen 6 juli en 16 augustus gaan alle sport workouts gewoon door volgens het normale lesrooster!
Met twee heerlijk verkoelende airco’s en summer vibes, gaan wij gewoon door met alle sport lessen.
(Zumba, Zumba Low, Zumba Family, Yoga, Indoor Bootcamp, Pilates en Shape&Dance Aerobics.)

Crew 148! Wint Utopia Toptalent op SBS6

Op vrijdag 19 juni is heeft Crew 148! Utopia Top Talent gewonnen in het televisie programma Utopia op SBS6.
Na een voorronde en de finale mocht het jonge dansteam wederom een 1e plaats in ontvangst nemen. In de jury zaten Utopia bewoners en Patricia Paay. De jury was er unaniem over eens; Crew 148! is de winnaar.
Alle kids zijn super blij en hebben enorm genoten van hun televisie optreden.

D*versity en Selected

Op zondag 14 juni hebben wedstrijdteams D*Versity en Selected respectievelijk de tweede en derde plaats behaald tijdens de ‘Udo Masters’ in Slagharen. Gefeliciteerd teams, top gedaan!

Voordansdag Talenten Programma
Op zondag 5 juli hebben wij onze eerste voordansdag voor het Fit by Rox talenten Programma gehouden voor fanatieke, gemotiveerde en getalenteerde dansleerlingen. De dansleerlingen waren allemaal wel een beetje zenuwachtig voor deze dansmiddag, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle dansleerlingen hebben er zin in en verwelkomen in ons Talenten Programma: (C-groep) Mila, Jikke, Nora, Steffie, Olivier, Julia, Eline en Renee. (B-groep) Marit, Robyn, Emily, Quinty, Jaelyn, Maaike, Noah, Sophie, Floor, Luna, Isabelle en Veere. (A-groep) Casper, Ryk, Lotte, Rodhe, Noortje, Roosmarijn, Roos, Lisa, Dana en Dominique.

Urban Dance Night – elke vrijdag vanaf 21 augustus en tijdens de SUMMER DANCE WORKSHOPS!!
Africandance en Hiphop, House en Dancehall,
een aantal dansstijlen binnen het brede en goede lesaanbod van Fit by Rox die gegeven worden tijdens de wekelijkse ‘Urban Dance Night’.
Wat is Africandance precies? Africandance is een opzwepende dansles gebaseerd op de oude bekende Afrikaanse cultuur waarin sociale patronen en waarden binnen een stam aan de gemeenschap doorgegeven werd met verschillende ritmische klanken, stampen met de voeten op de grond en percussie. De klank en het ritme van een trommel drukte de stemming van het volk uit. Door televisieprogramma’s zoals bijvoorbeeld ‘Everybody Dance Now’, waarin dit jaar een dansgroep met de naam ‘Afrovibes’ heeft gewonnen, is de trend gezet en is Africandance niet meer weg te denken bij de betere dansscholen.
Tijdens de les gebruik je je hele lichaam en verbrand je naast een vette choreografie ook nog eens veel calorieën. Africandance wordt elke vrijdag gegeven om 19.00 tot 20.00.

URBAN DANCE NIGHT:
18.00-19.00 Dancehall -> Door docent Emily (ook tijdens de SUMMER WORKSHOPS)
19.00-20.00 Africandance -> Door docent Joan (ook tijdens de SUMMER WORKSHOPS)
19.15-20.15 Hiphop -> Door docent Wesley (ook tijdens de SUMMER WORKSHOPS)
20.15-21.15 House -> Door docent Wesley (ook tijdens de SUMMER WORKSHOPS)
20.00-22.00 Hiphop Selecte groep (voor dansers met veel ervaring.) -> Door docent Joan (vanaf 21 augustus)

flyer-urban-dance-night-final

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid