Urban Dance Night – Elke vrijdag v.a. 21 augustus.

Ben jij uitgeleerd op jouw dansschool? Zoek je meer uitdaging of een compleet andere stijl op fanatiek dansniveau? Fit by Rox verwelkomt je! Ga de challenge aan! Daag jezelf uit en werk jezelf flink in het zweet met te vette choreo’s.

Africandance, Hiphop, House, Dancehall en Hiphop (selectie), een aantal dansstijlen binnen het brede en goede lesaanbod van Fit by Rox die gegeven worden tijdens de wekelijkse ‘Urban Dance Night’.

Wat is Africandance precies? Africandance is een opzwepende dansles gebaseerd op de oude bekende Afrikaanse cultuur waarin sociale patronen en waarden binnen een stam aan de gemeenschap doorgegeven werd met verschillende ritmische klanken, stampen met de voeten op de grond en percussie. De klank en het ritme van een trommel drukte de stemming van het volk uit. Door televisieprogramma’s zoals bijvoorbeeld ‘Everybody Dance Now’, waarin dit jaar een dansgroep met de naam ‘Afrovibes’ heeft gewonnen, is de trend gezet en is Africandance niet meer weg te denken bij de betere dansscholen. Tijdens de les gebruik je je hele lichaam en verbrand je naast een vette choreografie ook nog eens veel calorieën. Africandance wordt elke vrijdag gegeven om 19.00 tot 20.00.

URBAN DANCE NIGHT:
18.00-19.00 Dancehall -> Door docent Emily
19.00-20.00 Africandance -> Door docent Joan
19.15-20.15 Hiphop -> Door docent Wesley (wereldkampioen House)
20.15-21.15 House -> Door docent Wesley (wereldkampioen House)
20.00-22.00 Hiphop Selecte groep (voor dansers met veel ervaring en met toelating.) -> Door docent Joan

Vraag een gratis proefles aan en spread the word!!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid