Nieuwsbrief oktober 2015

Start nieuwe seizoen
Het nieuwe dans en sport seizoen is officieel in september van start gegaan met succes. Namens het hele team van Fit by Rox heten wij alle nieuwe leerlingen welkom en wensen wij iedereen een sportief en super leuk dansjaar! Of je nu wekelijks je in het zweet werkt tijdens Zumba, Indoor Bootcamp of Moderne dans, iedereen heeft zijn of haar plekje gevonden en het is reuze gezellig.

DVD Show ‘FBR TV – Live From Studio 21’

De DVD van onze show op 27 juni 2015 is verkrijgbaar aan de balie in onze chillroom met 200 foto’s. Wees snel want op is op!

Pilates
Sinds september versterken docenten Maaike en Margot het Pilates team. Maaike geeft bij ons al meerdere danslessen aan zowel kinderen als volwassenen. Onze leerlingen zijn zeer te spreken over onze Pilates lessen en volgen wekelijks of zelf meerdere keren per week deze goede les. Ook enthousiast? Op onze website www.fitbyrox.nl kun je bij het lesrooster de exacte lestijden voor Pilates bekijken. Tevens kun je een gratis proefles aanvragen via www.fitbyrox.nl. Alvast veel plezier en spierpijn!

Fit by Rox Store

In onze chillroom hebben we een heuze voorraad met allerlei dansbenodigdheden in de Fit by Rox store. Veel kleding die wij bij ballet, Jazz en Modern voorschrijven is bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. Voor vragen, kleuren van pakjes etc. nodigen wij je van harte uit in de chillroom aan Pat’s bar. Wil je meer weten over onze kledingvoorschriften, kijk dan op onze website www.fitbyrox.nl/kledingvoorschriften.

Talenten  programma

Het talenten programma is tevens in september gestart. Een hele gave aanwinst voor onze dansschool. Wat een talent hebben wij in huis! Super om te zien dat alle leerlingen zo’n plezier in hun danslessen hebben. Er wordt meerdere malen per week hard getraind en lol gemaakt. Een super belangrijke combinatie. Er zijn drie groepen; De A groep (11-13 jr.), de B groep (9-10 jr.) en de C groep (7-8 jr.). Alle groepen volgen verschillende danslessen. Jazz, klassiek ballet en Streetdance zijn verplicht. Voor meer informatie omtrent het talenten programma kijk je op onze website www.fitbyrox.nl.

Mag ik u even voorstellen aan ‘CREW 035!’

De jongste danstelgen van Fit by Rox die aan danswedstrijden mee gaan doen zijn Emily, Marit J., Noah, Maaike, Marit S., Ye Bun, Robyn, Sophie, Quinty, Jaelyn, Isabelle en Veere. Deze meiden vormen samen ‘Crew 035!’ en hebben er ontzettend veel zin in! (Het dansteam is samengesteld vanuit het talenten programma.) In totaal hebben we nu vier dansteams bij Fit by Rox;
D*versity, Selected, Crew 148! En Crew 035!

Speeltuin De Erfgooiers 70 jaar!
Op zaterdag 3 oktober hebben onze Streetdance mini’s (6-8 jr.) een spetterend dansoptreden verzorgd tijdens de officiële opening van het feest omtrent het 70 jarig bestaan van de speeltuin. Burgermeester Pieter Broertjes deed het voorwoord waarna de kids het podium overnamen. Na het dansoptreden gaf docent Maaike een leuke dansworkshop voor het publiek. Het was prachtig weer en de kids hebben nog gezellig gespeeld in dit leuke speelparadijs.
12043032_888387827898757_2351573328065277912_n

Opnames Samsung reclame
Wij zijn gevraagd mee te werken aan een infomercial van het merk Samsung op RTL Z. Talenten groep A mocht hierin mee dansen op zaterdag 10 oktober. Wij zijn enorm benieuwd naar het resultaat.

12115541_10153136257109499_6086283533686153657_n

Op zaterdag 24 oktober 2015 opent Crew 148! Het nieuwe ‘Cruyff Court’ in Anna’s Hoeve
Zaterdag 24 oktober wordt het nieuwe ‘Cruyff Court’ feestelijk en sportief geopend met onze dansers uit Crew 148! en Ajax aanvoerder Davy Klaassen. Wil je de dansertjes komen aanmoedigen? Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De opening vindt plaats om 14.00 uur op sportpark Anna’s Hoeve aan de Minckelerstraat in Hilversum. Het wordt vast een feest!

Sport en dans voor volwassenen:
Vanaf 15 jr. ben je in onze sport lessen welkom en vanaf 18 jr. mag je deelnemen aan danslessen voor volwassenen. Wat hebben wij te bieden aan volwassenen? Heel veel!
Klassiek ballet, Modern, Dancehall, Afrodance, Hiphop, House, Streetjazdance, Jazzdance, Modern-Jazz, Zumba, Zumba-Low, Yoga , Indoor Bootcamp en Pilates. Of je nu begint met dans of sport of een ervaren danser bent, iedereen is welkom! Calorieen verbranden, afvallen, je lenigheid verbeteren of gewoon lekker in beweging zijn… we zijn gevestigd op het Achterom 148a in Hilversum. Een proefles is gratis! Plezier gegarandeerd!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid