Nieuwsbrief December 2015

Alle workouts gaan gewoon door in de Kerstvakantie
Veel workouts (Zumba en Yoga) gaan gedurende de Kerstvakantie gewoon door. Op Kerstavond, eerste en tweede Kerstdag, oudjaarsavond en nieuwjaarsdag zijn er geen lessen. Het hele team van Fit by Rox zingt op deze dagen gezellige Kerstliedjes onder hun eigen Kerstboom thuis. Tussen Kerst en Oud & Nieuw kun je alle Kerstkranskoekjes komen gewichtjes met meetlintwegdansen en begin januari gaan we al dansend het nieuwe jaar in. We hopen jullie in deze drukke feestperiode van het jaar gezellig te mogen ontvangen in onze workout lessen.

Succesvolle danswedstrijden voor wedstrijdteams
zondag 15 en 22 november hebben ‘Crew 035”, ‘Crew 148!’ en ‘D*versity’ uitstekend gepresteerd in het land tijdens verschillende danswedstrijden. D*versity heeft de 3de plek behaald tijdens de UDO danswedstrijden in Raamsdonksveer in Brabant. De jongste danswedstrijd-telgen van dansstudio Fit by Rox, hebben de eerste plaats behaald tijdens het Shell We Dance Event in Vught in de categorie t/m 10 jaar. Crew 148!, de meiden en jongens van 10, 11 en 12 jaar behaalde de derde plaats in de categorie t/m 16 jaar. Gefeliciteerd!!
886019_1175248022505125_8842222354492038267_o
Welkomstbijeenkomst nieuwe inwoners gemeente Hilversum

Op dinsdag 17 november hebben ‘Crew 035’ en ’D*versity’, twee van de vier wedstrijdteams die Fit by Rox telt, een spetterende dansopening verzord in het raadhuis voor alle nieuwe bewoners van de Gemeente Hilversum. Na hun dansoptreden is wethouder Floris Voorink voorgesteld aan alle genodigden. Het was een zeer geslaagde en de dansers hebben genoten.

Dansen is gezond en maakt gelukkig
Je weet heus wel dat bewegen gezond is. Maar fietsen, zwemmen en hardlopen vind je saai. En aan een balsport moet je niet denken. Dan maar intensief zappen voor de tv. Niet doen, er zijn ook andere opties. Dansen is namelijk een zeer gezonde sport, en de meeste mensen kunnen aanstekelijke muziek moeilijk weerstaan.  Je heupen gaan vanzelf meebewegen op het ritme en ziedaar, je danst. Als je dansen ook leuk vindt, stap dan zeker vaker op de dansvloer. Want dansen is niet alleen heel gezond, je wordt er ook nog gelukkig van. Tijdens het dansen komt het gelukshormoon endorfine vrij, waardoor je je automatisch beter voelt. Iemand die minstens eenmaal per week danst, heeft een grotere kans op een gelukkig en evenwichtig leven. Uit onderzoek van psychologe Cynthia Quiroga Murcia van de universiteit van Frankfurt blijkt dat dansen ook stressverlagend werkt doordat het stresshormoon cortisol afneemt wanneer je danst. Hier speelt vooral de muziek een grote rol in.

Kerstig Kerstbal
Op maandag 21 december 2015 houden wij speciaal voor alle jonge dans Kerstbengeltjes van Fit by Rox dansstudio tussen de drie en de zes jaar om 11.30 uur tot 13.00 uur een ´Kerstig Kerstbal’ in de dansschool waar jullie allemaal voor uitgenodigd zijn. We gaan Kerstig dansen, Leuke spelletjes Frozenspelen en  Liedjes zingen Je mag verkleed als Kerstengel, Rudolph, Ijsprinces, Kerstkabouter of als iets Kerstachtigs wat je zelf leuk vindt. Je hoeft je niet aan te melden om deel te nemen. Kom gewoon gezellig meedoen!

XMAS Dance Workshops
Uiteraard hebben we ook deze Kerstvakantie weer vette dansworkshops voor alle dansleerlingen vanaf zeven jaar.
(Je mag aan alle dansworkshops deelnemen die voor jouw leeftijd zijn en iemand meenemen.)
Hieronder het XMAS Dance Workshop rooster:

13.30 – 14.30 Kerstballet 
Leeftijd 7- 9 jr.

13.30-14.30 Dancehall
Leeftijd 9 jr. en ouder

14.30 – 15.30 Hiphop
Leeftijd 7-9 jr.

14.30 – 15.30 Afrodance
Leeftijd 9 jr. en ouder

15.30 – 16.30 Modern-ballet
Leeftijd 10 jr. en ouder

15.30 – 16.30 Hiphop
Leeftijd 10 jr. en ouder

De Kerstvakantie loopt vanaf maandag 21 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016.

Voor een overzicht van alle vakanties, speciale data en events, kijk je op: https://www.fitbyrox.nl/lesrooster/lesagenda/

kerstboom
Namens het hele team van Fit by Rox wensen wij iedereen een gezellig Kerstfeest
en een sportief, gezond en dancy 2016!!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid