Goede sportieve voornemens? Vandaag, 1 januari, staat Hiphop op het nieuwsmenu!

Vind jij het sporten in een sportschool ook zo saai en niet uitdagend? Hou je van goede muziek, fun en wil je ook nog eens keihard sporten terwijl je danst? Dan is een gratis proefles Hiphop zeker de moeite waard! Eenmaal geproefd van de top sfeer in onze dansschool, dan wil je niet meer anders!

Of je nu 8 jaar bent of 53 jaar, wij bieden Hiphop lessen voor iedereen en voor elk dansniveau. Plezier is het allerbelangrijkst tijdens de danslessen, want als je plezier hebt, hou je het veel langer vol. Je leert bij ons niet alleen dansen, het is ook nog eens super gezellig en we organiseren meerdere malen per jaar vette dansworkshops, spetterende dans events en nog veel meer..

Wil jij voor jezelf een proefles aanvragen of voor je buurvrouw, vriend(in), zoon, dochter, broer of nicht… bel 035-544 52 90 om direct een gratis proefles in te plannen. Het is begin nieuw jaar, bel gelijk en gebruik het als stok achter de deur om nu eens echt te beginnen met deze geweldige danssport bij ons in de dansschool in Hilversum.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid