Goede sportieve voornemens? Vandaag, 2 januari, staat Zumba op ons nieuwsmenu!

Tijdens de goede Zumba Dance lessen bij Fit by Rox in Hilversum worden er verschillende muziekstijlen gebruikt waarop de oefeningen en makkelijk te volgen dansen worden uitgevoerd. De lessen worden door Rox en haar ervaren Zumba dansdocententeam (Maaike en Colleen) gegeven en zorgen voor een extra motiverende factor.

Wellicht ben je weleens begonnen bij een sportschool, vind je fitness saai en doe je even een groepslesje mee. De eerste drie weken gaat het nog en daarna kom je niet meer. Herkenbaar? Doe dan mee met de Zumba lessen bij Fit by Rox! Al jaren sporten en dansen mensen met heel veel plezier in de succesvolle en leuke Zumba lessen. Want als het echt leuk is, hou je het veel langer vol en behaal je jouw sportdoel daadwerkelijk!

  • Wij geven Zumba Dance op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag!
  • Je kunt eenmaal, tweemaal of onbeperkt lessen meedoen per week.
  • Je mag zelf bepalen naar welke lesdag/lestijd je komt. Je hoeft dit niet aan te geven van te voren, je komt gewoon wanneer het jou uitkomt.
  • Verder werken we niet met lange abonnementen en is je abonnement per maand opzegbaar.
  • Mis je een les door ziekte, vakantie of een feestje? Dan haal je die les gewoon een andere week in.

Rox maakt alle dansen zelf, houdt het niveau van de groep in de gaten en houdt tevens rekening met de persoonlijke doelen van de mensen in haar lessen.

 

De muziekstijlen variƫren van salsa, samba, merengue, Latin pop tot hiphop en top 40 muziek. Je hebt absoluut geen danservaring nodig om mee te doen! Zumba Dance is voor iedereen!
De oefeningen en (dans) bewegingen zijn simpel, effectief, dynamisch, goed en makkelijk te volgen. De opzwepende en zonnige muziek zorgt ervoor dat je niet door hebt dat je ontzettend goed bezig bent met een super cardio work-out.
Alle Zumba lessen bij Fit by Rox geven je een feestelijk gevoel en je verbrandt ook nog eens het maximum aan calorieƫn.

Je zet je hele lichaam aan het werk!

Ervaar het nu zelf en doe een gratis proefles. Deze geweldige combinatie tussen dans en fitness in een goede sfeer met heerlijke muziek, zorgen ervoor dat jij deze training gemakkelijk volhoudt en zo jouw gestelde trainingsdoel behaalt. Haal het beste uit jezelf!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid