Nieuw!! Pilates nu ook op donderdag om 09.30!!

In verband met het succes van onze sport groepslessen starten we nog meer nieuwe lessen in 2016! Ik vind het super leuk om te zien dat elke week, elke les weer, iedereen met zo veel enthousiasme en plezier in de sport groepslessen staat. Of je nou voor Zumba dance, Yoga of Pilates komt, het is altijd gezellig en een feestje.

Vanaf donderdag 14 januari 2016 starten we een nieuwe les Pilates op de donderdagochtend om 09.30 uur. Dat betekent dus nog meer Pilates lessen!! Super toch?! Deze geweldige les wordt gegeven door Margot. Als je op de andere dagen naar de Pilates les komt, ken je haar al. Een topper in haar vak. Margot heeft een enorme kennis opgebouwd en blijft zicht ontwikkelen in het geven van Pilates. ‘Ik vind het leuk om mezelf elke week extra voor te bereiden op de Pilates lessen en tevens persoonlijk advies te geven. Ik duik elke week weer extra mijn boeken in om alle deelnemers te voorzien van een goede sport uitdaging op maat’, aldus Margot.

Tot gauw, X Rox!

—————————–
Hieronder informatie over Pilates. Wat is Pilates?

Pilates bij Fit by Rox danssportstudio, voor iedereen ongeacht niveau.

Pilates is een vorm van training voor lichaam en geest die ontwikkeld is door de danser Joseph Pilates in het begin van de 20e eeuw in New York. Hij opende zijn eigen dansschool op Broadway in New York en het werd meteen een groot succes. Vooral dansers zoals bijvoorbeeld Martha Graham gebruikte zijn oefening. Tegenwoordig beoefenen vele bekende sterren en dansers over de hele wereld Pilates en hoort deze trainingsvorm thuis bij Fit by Rox.

Je hoeft absoluut geen danservaring te hebben om deel te nemen aan deze goede lessen. Pilates is juist voor iedereen. Heb je bijvoorbeeld een zwakke rug of andere blessures? Dan kan deze vorm van trainen je juist goed helpen.

Wij beschikken over Pilates matjes en de verschillende materialen die je bij Pilates kunt gebruiken. Per les is de training verschillend en dat zorgt elke les weer voor een leuke afwisseling en een goede trainingsuitdaging op maat.

Pilates bij dansstudio Fit by Rox richt zich als trainingssysteem op spieren die een goede houding ondersteunen. Dat zijn de spieren in de buik, rug, schouders en bekkenbodem. Het belangrijkste doel van Pilates is het ontwikkelen van een sterk en lenig lichaam dat gemakkelijk en gracieus beweegt. Jong en oud kan profiteren van Pilates; mensen die beginnen met trainen en nog nooit aan sport hebben gedaan en mensen die in topconditie zijn.

“Na tien lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil en na 30 lessen ben je een heel ander mens.” – Joseph Pilates

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid