Nieuw!! Vanaf dinsdag 12 januari elke week om 20.00u ‘TOTAL BODY WORKOUT’

Vanaf dinsdag 12 januari presenteren wij naast alle andere sport lessen die wij bieden ook ‘Total Body Workout’.
Een leuke en sportieve les voor iedereen die gegeven wordt door sportdocente Margot.

Lees hieronder wat deze les exact inhoudt, doe mee en ervaar het zelf!
______________________________

Deze sportieve les is een makkelijke en doeltreffende training voor het hele lichaam. Er wordt aandacht besteed aan het verbeteren van je conditie, behendigheid en kracht. Het is een ideale workout voor de benen, billen en buik.

Het begin van de les staat in het teken van cardiotraining en daarna worden er gewichten, dynabands, ballen en nog meer verschillende trainingsmaterialen gebruikt. Elke les is weer anders! Binnen een paar lessen verbeter je al je behendigheid, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen.

Je hoeft geen ervaren sporter te zijn om de les te kunnen volgen. Door allerlei opties kan de beginnende sporter ook goed deelnemen aan de Total body Workout les. Het is een goede en leuke les voor iedereen! Je kunt het zo licht of zwaar maken als je zelf wil! Doe mee en ervaar het zelf!

Waarom Total Body Workout:

  • Je verbetert je algehele conditie en uithoudingsvermogen
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Je vormt je lichaam
  • Je verhoogt je hart- en longcapaciteit
  • Je ontwikkelt kracht
  • Je versterkt je botten
  • Het is gezond
Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid