Nieuwsbrief januari 2016

Welkom in 2016!
Namens ons hele team Evalien, Tamara, Nienke, Bruce, Susan, Maaike, Annemee, Manon, Nathalie, Didier, Margo, Annet, Emily, Gabriella, Milou, Arjen, Colleen, Michael, Wesley, Patrick en Roxanne heten wij jullie van harte welkom in 2016! Een nieuw jaar met nieuwe kansen en nog vettere dansen! Dat het een gezellig, sportief en gezond jaar mag worden voor iedereen! Patrick en Roxanne verwachten hun eerste kindje en er staan nog veel meer leuke en grote projecten te wachten. Binnenkort daarover meer.

Goede sportieve voornemens voor 2016? Ons unieke en effectieve sport- en groepslessysteem helpt jou!
Wij geven zeer goede, leuke, motiverende, effectieve en stimulerende groepslessen om je conditie te verbeteren, flexibeler te worden en in shape te komen en te blijven, want dat is het allerbelangrijkst.
Je hoeft absoluut geen danservaring te hebben om deel te nemen aan onze succesvolle sport en groepslessen. We staan enorm bekend om onze goede Zumba lessen, het effectieve Pilates, Indoor Bootcamp, Total Body Workout en het mooie, relaxte en inspirerende Yoga. Tevens krijg je bij ons niet een fabrieksgevoel zoals bij grote sportscholen en hebben wij aandacht voor elk individu. Bij ons haal je het optimale resultaat uit je workouts. Goede muziek, gezelligheid en fun! De ingrediënten om jouw gestelde sportdoel te bereiken en te behouden.
‘Tevens zit je niet aan een vaste lesdag en lestijd vast en kun je zelf bepalen wanneer je meedoet met de lessen.’ Wij werken met een maandsysteem en je lidmaatschap is per maand opzegbaar. Mis je een les, dan kun je die inhalen in een andere week of maand. Wij zijn hierin heel flexibel. Doe mee en ervaar het zelf! Wij hebben een vast docenten team dat werkzaam is binnen onze mooie en moderne dansstudio en we garanderen je elke les weer een super workout. De Zumba lessen van Rox zijn een begrip in Hilversum en omstreken en men komt van ver om haar lessen te volgen.

NIEUW!! Extra sportlessen
Door het grote succes van onze sport- en groepslessen wordt er nu ook Pilates gegeven op donderdag om 09.30 uur. Tevens kun je nu ook in onze ‘Total Body Workout’ les op dinsdagavond om 20.00 uur terecht voor een optimale Buik-Billen-Benen, spierpijn en goed bezig les waarin gewichtjes met meetlintje gebruik maakt van gewichten en dynabands. Ervaar het zelf en doe een gratis proefles! Bel 035-544 52 90 of mail naar info@fitbyrox.nl.

De Fit by Rox basis collectie is binnen!
In onze chillroom vind je vette truien, tops, shirts en tassen van Fit by Rox voor kids en volwassenen! Kom gauw kijken!

12418009_936726106398262_3512092611383466041_n

Open lesweken en presentaties
| Maandag 25 januari t/m zaterdag 30 januari 2016
alle lessen in Studio 2
| Maandag 1 februari t/m zaterdag 6 februari 2016
alle lessen in Studio 1
(Tijdens de open lesweken mogen alle ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden de les gezellig bijwonen met camera’s videotoestellen enz. Kom je ook kijken?)

Danswedstrijduitslagen
In het weekend van 16 en 17 januari was het weer dolle boel in danswedsrijdland. De tieners en volwassenen gingen naar Assen en de jongere teams reden richting Wageningen om daar een hele gezellige dansdag te beleven. D*versity en Crew 148! vielen in de prijzen. D*versity werd 1e in hun categorie en Crew 148! behaalde de 3e plaats in hun categorie. Crew 035 en Selected behaalde dit keer helaas geen prijs. Voor hen volgende keer weer beter. We kijken allemaal alweer uit naar de volgende danswedstrijden. Gefeliciteerd teams met jullie behaalde bekers! We zijn wederom trots op jullie!

Auditie data Wedstrijdteams Crew 035 en Crew 148! bekend
| Zondag 29 mei en zondag 5 juni 2016 om 12.30 uur tot 14.00 uur
Aanmelden kan via info@fitbyrox.nl met als onderwerp ‘auditie crew’s’
Vermeld daarbij jouw telefoonnummer, geboortedatum, motivatie en danservaring.
Crew 035 – zeven jaar tot en met tien jaar.
Crew 148 – elf jaar tot en met veertien jaar.

TV opnames Z@PPSPORT
In de tweede week van januari was de filmploeg van Z@PPSPORT bij ons in de dansschool te gast om een aantal dansleerlingen hun speciale ‘Move’ te laten uitleggen aan de kijkers thuis op de buis. Dansleerling Ryan legt uit hoe je het beste een ‘Freeze draai’ kunt doen, Avani showt haar Z@PP logo - Fit by Rox‘Headspin’, Dana doet de toprock voor en Milou vertelt je stap voor stap hoe je een dubbele pirouette draait. De meiden uit de Hiphopgroep op dinsdag 16.30 uur laten tijdens de opnames vet achtergrond danswerk zien. We zijn heel benieuwd naar de uitzendingen en heel trots op hoe de leerlingen hun speciale ‘Move’ op camera uit weten te leggen. Goed gedaan toppers!

Tot gauw in de lessen! -X- Rox!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid