Breaking news: Wedstrijdteam CREW 035! pakt de 2e plaats in Noordwijk tijdens het ‘Shell we Dance event’.

Afgelopen zondag 6 maart was het weer vroeg op staan voor de jonge danstalentjes. Om 07.00 uur verzamelen in de dansstudio van Fit by Rox om daar de laatste puntjes voor de danswedstrijd op de ‘i’ te zetten. Daarna reden de kids met zijn allen naar Noordwijk waar zij succesvol hebben deelgenomen aan het ‘Shell we Dance event’ en de tweede plaats hebben behaald in de categorie Showdance tot en met 10 jaar. Het team heeft wederom een mooie trofee in ontvangst mogen nemen die geplaatst is bij de beker collectie in de dansschool. GEFELICITEERD! WIJ ZIJN TROTS!

Fit by Rox Crew 035

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid