Nieuwsbrief april 2016

BABY NIEUWS!
Roxanne en Patrick zijn trotse mama en papa geworden van een kerngezonde zoon Robin. Op maandag 14 maart om 11.40 uur is Robin geboren in ziekenhuis Tergooi in Blaricum en mama Rox en zoon maken het goed. Mama is nu nog even met zwangerschapsverlof, maar binnenkort mat zij iedereen weer af tijdens Zumba Dance en alle danslessen. Roxanne is heel blij met haar goede invallers. Wat een topteam!

KANGOO JUMPS – NIEUW!!
Fun, conditie, lekkere beats en power! Naast al onze super leuke dans en sportlessen presenteert Fit by Rox danssportstudio ‘Kangoo Jumps’!
Maak het kind in je wakker, ga ervoor en werk tegelijkertijd aan je conditie en uithoudingsvermogen! Doe een gratis proefles en ervaar het zelf!
Kangoo Jumps biedt zo’n breed scala aan gezondheidsvoordelen dat het bijna niet is voor te stellen. Deze voordelen wordenbevestigd door verscheidene specifieke wetenschappelijke onderzoeken die de afgelopen tien jaar met Kangoo Jumps zijn uitgevoerd. Bovendien biedt Kangoo Jumps alle mogelijke voordelen van reboundtraining, die de afgelopen dertig jaar uitgebreid zijn onderzocht door Albert E. Carter en andere belangrijke instanties, zoals de NASA, waar de volgende conclusie werd getrokken; “Reboundtraining is de meest doeltreffende en efficiënte vorm van lichaamsbeweging die tot nu toe door de mens is bedacht”. Elke dinsdag om 20.15 uur en donderdag om 20.45 uur is het KANGOO JUMPS TIME! Vraag een gratis proefles aan via info@fitbyrox.nl of bel naar onze studio: 035-544 52 90.

WEDSTRIJDTEAMS BEHALEN IN VIJF WEKEN NEGEN PRIJZEN!
Crew 035, Crew 148! en Selected behalen in vijf weken tijd negen prijzen. Een super prestatie voor alle dansers. Wij als coaches/trainers zijn mega trots! De danswedstrijden waar aan wordt deelgenomen zijn ‘Shell we Dance’, ‘Beat tha Beat’ en ‘Udo’. Crew 148! heeft tot nu toe alleen maar eerste plaatsen weten te veroveren. Selected en Crew 035 schommelen tussen de plaatsen één, twee en drie. Het is altijd spannend en de dansers werken er met veel plezier hard voor.

LED verlichting – FIT BY ROX GAAT VOOR GROEN!
Is het jou al opgevallen? In het Paasweekend heeft kersverse papa Patrick samen met een heel team in een razend tempo studio 1, de hal en de chillroom voorzien van LED verlichting. Wij gaan voor groen!

INHAALSYSTEEM VOOR OUDERS VAN DANSLEERLINGEN
Wist je dat je als ouders/verzorgers van je dansende kind bij Fit by Rox een sportles (Zumba Dance, Pilates, Total Body Workout of Yoga) mag volgen indien je zoon of dochter een dansles mist? Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, je komt gewoon naar een sportles naar keuze. Aan de balie in onze chillroom geef je voordat een sportles begint door dat je een inhaalles gaat doen. Op onze website www.fitbyrox.nl/lesrooster kun je het lesrooster bekijken. Veel plezier!

AUDITIES VOOR DEMOTEAMS OP ZONDAG 29 MEI EN 5 JUNI 2016:
Ben jij een teamplayer en hou je van dansen en hard werken met veel fun? Ben je een echte doorzetter en heb jij de ambitie om op fanatiek en hoog niveau te dansen? Heb jij stalen zenuwen? Ben je tussen de 8 en 15 jaar oud en wil je er voor gaan? Meld je dan voor de audities voor onze demoteams. Onze demoteams behalen geregeld prijzen tijdens danswedstrijden door het hele land. Mail je naam, geboortedatum, telefoonnummer, danservaring en motivatie naar info@fitbyrox.nl. Alvast veel plezier!

FIT BY ROX LAAT HET KEIPLEIN TIJDENS HILVERSUM ALIVE OP ZATERDAG 26 JUNI BOUNCEN EN SWINGEN TUSSEN 12.00 EN 13.45 UUR!
Kom je ook gezellig langs tijdens Hilversum Alive op zaterdag 26 juni op het Keiplein? Sinds twee jaar is het Keiplein een officiëel Hilversum Alive plein en staat verder het gehele weekend vol gepland met top bands (Sonny’s Inc enz.) Fit by Rox zal het Keiplein laten swingen en bouncen als nooit daarvoor op zaterdag 26 juni tussen 12.00 en 13.34 uur! Er is een podium waarop we verschillende dans en sportdemo’s laten zien. Jij komt toch ook gezellig?

10 juli FIT BY ROX DANS & SHOWDAG IN THEATER GOOILAND!
Op zondag 10 juli houden we een grote dans en showdag in theater Gooiland. Er zijn meerdere dansworkshops deze dag voor alle leeftijden en alle dansgroepen zullen optreden op het grote podium in het theater. Er is dus van alles te doen op deze dag. Exacte tijden en meer informatie volgt. Houd hiervoor de website www.fitbyrox.nl, de infoborden in de dansstudio en onze App goed in de gaten.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid