NIEUW!! Vanaf 8 juni: Zumba op woensdagavond 20.00!! en einde zwangerschapsverlof Rox!

Vanaf 1 juni start ik weer na mijn zwangerschapsverlof met ZUMBA. In eerste instantie op maandag 09.30, woensdag 09.15 en vrijdag om 09.30. Alle andere ZUMBA lessen worden nu gegeven door mijn partner in crime Colleen. Super mens!! Wat ben ik blij met je en toen je vijf jaar geleden als stagiair binnen kwam lopen wist ik het meteen, dat is een topper! DANKJE COLLEEN!!

De Indoor bootcamp komt helaas te vervallen. Het past het minste bij onze dans en sport studio. De leden die zich hiervoor speciaal hebben aangemeld krijgen nog persoonlijk bericht. Aanstaande woensdag om 20.00 is deze les voor het laatst. MAAR IN DE PLAATS DAARVOOR:

Verder ga ik nog een ZUMBA les starten in de avond die ik zelf ga geven. Iedereen is welkom! VANAF WOENSDAG 8 JUNI OM 20.00 GEEF IK NU OOK ZUMBA!! KOM JE OOK?
X Rox!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid