Team Crew 148! van Fit by Rox NederlandsKampioen Showdance!

De jonge dansers van het dansteam ‘Crew 148!’- vernoemd naar het huisnummer van de aan het Achterom gevestigde dansstudio – is afgelopen zondag 29 mei tijdens de grote finale van het ‘Shell we Dance event’ in Wageningen (de grootste danswedstrijdorganisatie van Nederland) eerste geworden in de categorie Showdance t/m 12 jaar. Het dansteam bestaat uit twee jongens en twaalf meiden. Tevens hebben de andere dansteams van Fit by Rox ‘Selected’ en ‘D*versity’ dit weekend twee eerste plaatsen behaald bij de danswedstrijd ‘Prove your Move’ in Dronten in de dansstijl Hiphop. Een topprestatie! Op 14 juli 2016 zullen alle dansteams samen met andere dansgroepen van Fit by Rox het voorprogramma verzorgen tijdens het Dudokconcert bij het gemeentehuis in Hilversum.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid