Nieuwsbrief juni 2016

Dansteam ‘Crew 148!’ Nederlands Kampioen Showdance:

Op zondag 29 mei is ons dansteam t/m 12 jaar ‘Crew 148!’ Nederlands kampioen geworden tijdens het Shell we Dance event in Wageningen. De 14 meiden en heren uit het dansteam hebben geknald als nooit tevoren en lieten hiermee verschillende teams uit heel Nederland ver achter zich. Gefeliciteerd Noortje, Luna, Cindy, Floor, Rhode, Roos, Roosmarijn, Lotte, Tessa, Milou, Lisa, Casper, Ryk en Carmen! Wij zijn trots op jullie en op jullie mega prestatie!

Zumba Dance:
Er is nu ook Zumba Dance op woensdagavond om 20.00 uur!

Fit by Rox opent studio 3:
Vanaf maandag 29 augustus 2016 mogen we iedereen kennis laten maken met ‘studio 3’. In de chillroom bevindt zich vanaf de 29e augustus een deur met daar achter een trap naar de bovenverdieping met de nieuwe studio.

Danspresentatie dag in theater Gooiland op zondag 10 juli 2016:
Op zondag 10 juli 2016 organiseren we een gezellige danspresentatie dag in Theater Gooiland in Hilversum voor alle dansleerlingen van Fit by Rox. De dansleerlingen presenteren hun choreografie in het theater en zijn na hun optreden klaar. Daarna volgt er een dansworkshop waarin de dansleerlingen welkom zijn  in de ‘Fit by Rox zaal’ in Gooiland. Alle familieleden en andere geïnteresseerden kunnen in de gezellige foyer eventueel onder het genot van een drankje de dansworkshop volgen via een beeldscherm. In de foyer zullen ook verschillende dansoptredens zijn gedurende de dansdag. 

Dit jaar hebben we gekozen voor een danspresentatie in plaats van een dansshow zoals bijvoorbeeld vorig jaar in Studio 21. Alle dansleerlingen presenteren hun choreografie aan familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden op het podium in het theater van Gooiland. Super leuk! Er is geen generale repetite, we houden het dit keer heel simpel!  (Voor de peuters – Pamperdance en Peuter ballet – organiseren we in oktober een speciale dansmiddag. Informatie daarover volgt in september 2016.)

Een kaartje koop je aan de deur bij de foyer van Gooiland en is e. 7,- per persoon. Voor de snelle doorloop: neem het a contant mee, er kan niet gepind worden. Als deelnemende dansleerling hoef je natuurlijk geen kaartje te kopen.
Klik hier voor de informatie over de dansblokken waaronder de verschillende dansgroepen verdeeld zijn.

Vanaf maandag 29 augustus 2016 breiden we het sport groepslesrooster verder uit met nog meer gaafe lessen:
Naast Zumba, Total Body Workout, Yoga, Pilates en Zumba Basics geven we nu ook Steps. Wat is Steps? Steps is een vorm van bewegen op muziek/aerobics waarbij gebruik gemaakt wordt van een step (een soort opstapbankje). Het is een training die voor iedereen geschikt is, jong en oud. Doordat je beurtelings op en af de step stapt, worden vooral je benen, billen en heupen goed getraind naast je conditie en uithoudingsvermogen. Tijdens een stepsles beweeg je op heerlijke muziek en krijgen de deelnemers een makkelijke choreografie aangeleerd, op en rond de step. Het bankje staat vrij laag, zodat de spieren en gewrichten niet teveel belast worden. Springen of huppelen is uit den boze. De pasjes zijn gemakkelijk. De step kan in hoogte versteld worden.
Steps is een ideale sport groepsles bij Fit by Rox voor je houding en figuur en om een aantal kilo af te vallen indien dat het doel is. Natuurlijk is het een hele leuke workout waarbij fun wederom hoog in het vaandel staat.

Aangepast dansrooster voor de jeugd en tieners in de zomervakantie:
Ook dit jaar hebben we weer een super leuk zomerrooster voor alle dansleerlingen! Op maandag 25 juli, 1, 8 en 15 augustus en op woensdag 27 juli, 3, 10 en 17 augustus kun je weer allerlei danslessen volgen! Van Dancehall, Disney Kidsdance tot Modern, verbeter je dance skills and have fun! Je hoeft je niet aan te melden voor de Summerdance lessen, je komt gewoon naar de lessen voor jouw leeftijd wanneer jij wil. Klik hier voor alle info omtrent de leuke Summerdance lessen.

Sport groepslessen:
Tijdens de zomervakantie gaan alle sport groepslessen gewoon door volgens het normale lesrooster!

 

 

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid