Klassiek ballet voor peuters vanaf 3 jaar t/m volwassenen. Iedereen is welkom!

Heb je ballet ervaring of juist nog niet, maak kennis met Klassiek ballet bij Fit by Rox. Op een leuke, lieve en gedisciplineerde manier worden deze top ballet lessen gedoceerd door ervaren en goede ballet docenten. De lesgroepen zijn niet te groot waardoor er goede en persoonlijke aandacht gegeven wordt aan de leerling.

Elk jaar geven we meerdere danspresentaties voor ouders/verzorgers, vriendjes en vriendinnetjes op verschillende kleine en grote events en theaters.

De ballet lessen worden gegeven in de speciale balletzaal, met ballet barre, een brede spiegelwand, airco, een professioneel geluidssysteem en professionele balletvloer in het pand van dansstudio Fit by Rox aan het Achterom 148a in Hilversum.

(3-4 jarigen – Peuter ballet)
De allerkleinste ballerina’s (3-4 jr.) zijn welkom in onze Peuter ballet lessen op zaterdagochtend om 08.45 uur en om 09.15 uur. Deze lessen duren 30 minuten. Een lieve en leerzame les afgestemd op de belevingswereld van de kindjes. Wil je meer weten over Peuter ballet, klik hier.

minishow13

(4-6 jarigen – Kleuter ballet)
Vanaf 4 jaar zijn de ballerina’s welkom in onze Kleuter ballet lessen. Leerzaam, lief en leuk. Deze lessen bereiden de kinderen voor op het Klassieke ballet volgens de ‘Vaganova methode’. Naast het dansen in een thematisch dansverhaal in de belevingswereld van de kinderen, wordt er gewerkt aan een juiste lichaamshouding, muzikaliteit, creativiteit en coördinatie. Wil je meer weten over Kleuter ballet, klik hier.

11951280_872576232813250_2227476697902410259_n

(7-12 jarigen – Klassiek ballet)
Onze goede en succesvolle ballet lessen die wij bieden aan de jeugd en volwassenen volgens de ‘Vaganovamethode’ hebben ongeacht het niveau dezelfde opbouw. We beginnen aan de barre, gevolgd door oefening au milieu met de daar bijbehorende klassieke vaktermen en we eindigen met sprongen, draaien en looppassen. Tevens leren we de leerlingen hun eigen creativiteit en muzikaliteit te ontwikkelen en een juiste lichaamshouding in te nemen en te behouden. Plezier staat uiteraard voorop in deze leerzame lessen. Wil je meer weten over Klassiek ballet voor deze leeftijd, klik hier.

10376314_872571929480347_2530498146832697950_n

(13-17 jarigen – Klassiek ballet)
Tieners zijn ook van harte welkom in een van de belangrijkste dansstijlen; Klassiek ballet, de basis. Tweemaal per week kun je als tiener deelnemen aan onze lessen Klassiek ballet. Tevens zijn wij aangesloten bij JUMP van het Nationaal Ballet. Op deze manier wordt de danssportstudio elke maand door het Nationaal Ballet geïnformeerd over het laatste nieuws en special events. Hierdoor kunnen we onze ballet leerlingen nog beter op de hoogte houden over bijvoorbeeld auditiedagen, presentaties en uitvoeringen. Wil je meer weten over Klassiek ballet voor deze leeftijd, klik hier.

(18 jr.+ volwassenen – Klassiek ballet)
Onze goede en succesvolle ballet lessen die wij bieden aan volwassenen volgens de ‘Vaganovamethode’ hebben ongeacht het niveau dezelfde opbouw. We beginnen aan de barre, gevolgd door oefening au milieu met de daar bijbehorende klassieke vaktermen en we eindigen met sprongen, draaien en looppassen. Tevens leren we de leerlingen hun eigen creativiteit en muzikaliteit te ontwikkelen en een juiste lichaamshouding in te nemen en te behouden. Plezier staat uiteraard voorop in deze leerzame lessen. Wil je meer weten over Klassiek ballet, klik hier.

11951178_872575332813340_1947221283455122401_n

(Het Talentenprogramma vanaf 7 jaar)
Het talentenprogramma bestaat uit de vakken Jazzdance, Klassiek ballet, Modern, Streetdance/Hiphop, Show en Stage Performance. Daarnaast wordt er een project les zoals bijvoorbeeld Africandance, House en Oldskool Hiphop gegeven. De dansleerlingen volgen meerdere malen per week lessen in onze dansstudio en hebben allemaal hetzelfde doel: met passie, gezelligheid en enthousiasme samen werken aan danstechnieken en choreografieën. Er wordt niet alleen gekeken naar de fysieke kwaliteiten en hetgeen wat de leerling al kan, maar met name naar de potentie om het talent te ontwikkelen op een leuke manier. Tevens letten we op expressie en bovenal op motivatie. Wil je meer weten over het talentenprogramma, klik hier.
11052408_872572046147002_9012215107487174721_n

Klassiek ballet bij ons is:

– Recreatief of serieus – voor beginners en gevorderden
– Voor een mooie en juiste lichaamshouding
– Gezamelijk werken aan theatershows en uitvoeringen
– Elegant en sierlijk

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid