NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016THE HAPPY HALLOWEEN SHOW!
Op zondag 30 oktober 2016 is het zover, dan treden voornamelijk de allerkleinste dansleerlingen op in 
‘The Happy Halloween Show’ in Theater Gooiland Hilversum. Wij als Fit by Rox zijn daar happyhalloween-flyer-v3hartstikke trots op! Aangezien wij binnen onze visie vijf belangrijke elementen hanteren waarvan een element ‘performen’ is. We kunnen wederom niet wachten om alle blije gezichtjes van jong tot oud te zien stralen. Zowel het publiek als de dansers zelf op het podium, het wordt een super leuk dansspektakel. We geven deze dag twee show’s.
Op onze website kun je alle informatie lezen voor de deelnemende dansgroepen. Let op, niet alle dansgroepen doen aan deze voorstelling mee. KLIK HIER VOOR MEER INFO.
OKTOBER ‘SPECIAL SUNDANCE WORKSHOP’ MAAND

In oktober hebben we meerdere top choreografen die bekend zijn van televisie programma’s (So you think you can dance, Holland’s Got Talent, The Ultimate Dance Battle enz.) op visite in de studio. Niemand minder dan Carlton Marks Walden, Laurent Flament en Chantal en Leslie verzorgen super leuke, mooie en leerzame dansworkshops in hun eigen dansstijl. De dansworkshops worden zeer goed bezocht en zijn gratis voor dansleerlingen van Fit by Rox. Er worden per dansworkshop twee lesley-juiste-flfyertijden aangeboden; 14.00u (beginner level) en 15.15u (halfgevorderd/gevorderd). Aanmelden voor de dansworkshops is niet nodig. Je komt gewoon gezellig en je mag zelf het level bepalen waar je aan meedoet. Op zondag 23 oktober zijn Chantal en Leslie bij ons te gast voor twee super gave chantal-juiste-flyerdansworkshops in de stijl Hiphop. Chantal is afgelopen augustus wereldkampioen geworden en heeft al in verschillende finales van bekende televisie programma’s gestaan en Leslie heeft de titel Junior Dance winnaar van de Avro op zijn naam staan. Chantal geeft een workshop om 14.00u en Leslie om 15.15u. Jij komt toch ook?

HERFSTVAKANTIE – HET PRINSESSENBAL
 – WOENSDAG 19 OKTOBER
15.00u t/m 16.00u (leeftijd: vanaf 3 jaar t/m 8 jaar)

In de Herfstvakantie organiseren we weer met veel plezier op woensdag 19 oktober om 15.00u t/m 16.00 uur ’Het prinsessenbal’ voor de ballerina’s en Kidsdance leerlingen tot en met acht jaar oud. Kom in je mooiste jurk en dans onder andere mee op prachtige liedjes uit de bekende Disney films. Als leerling van FbR mag je gewoon komen en hoef je jezelf niet aan te melden.
Plezier gegarandeerd!

HERFSTVAKANTIE – WORKSHOP KLASSIEK BALLET – WOENSDAG 19 OKTOBER 18.30 t/m 20.00u
 (leeftijd: vanaf 11 jaar en volwassenen)
In de Herfstvakantie organiseren we ook weer de succesvolle workshop ‘Klassiek ballet’. De basis achter veel hedendaagse dansstijlen. Wil je meer weten over deze mooie dansvorm, je ballet skills verbeteren en/of alle achterliggende informatie omtrent het Klassiek ballet te weten komen? Dan is dit echt iets voor jou! De workshop duurt anderhalf uur en is gratis voor leerlingen van Fit by Rox. Laat je even weten of je komt? Aanmelden kan via info@fitbyrox.nl of bij je docent in onze studio.

LEERLINGEN VERTELLEN – Deze keer vertelt dansleerling Belle (14)
Ik dans bij FbR omdat:
Drie jaar geleden ben ik samen met ouders en zusje verhuisd naar Nederland vanuit Amerika. Ik ben toen gaan dansen bij dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. Daarna ben ik bij Fit by Rox gaan dansen. Ik vond het gelijk al super leuk en vrolijk. Ik besloot toen te stoppen in Amsterdam bij Lucia Marthas en alleen te dansen bij Fit by Rox. Van één dans lesuur in de week ging ik naar vier danslessen per week.
Waarom dans ik:
Ik krijg van dansen rust in mijn hoofd. Mijn middelbare school kost me veel energie en door het volgen van danslessen daarnaast krijg ik door de inspanning eigenlijk juist ontspanning.
Hoe ervaar ik mijn danslessen:
De danslessen zijn uitdagend en soms lastig. Maar door het volgen van alle lessen binnen het talentenprogramma ben ik een stuk verder gekomen dan voorheen. Geweldig!

KLEDINGVOORSCHRIFTEN
Wij hanteren alleen kledingvoorschriften voor de lessen Klassiek ballet, Moderne dans, Jazzdance en het talentenprogramma. Bijna alle kleding die wij voorschrijven voor bovengenoemde dansstijlen zijn bij ons in de dansschool verkrijgbaar aan Pat’s bar in de chillroom.

Waarvoor dienen kledingvoorschriften:
Met de voorgeschreven kleding kunnen onze docenten de leerlingen goed controleren en corrigeren voor een juiste lichaamshouding en spierspanning die heel belangrijk zijn bij het Klassiek ballet en Moderne dans. De uniformiteit geeft ook een rustig beeld en dient als basis voor kostuums bij presentaties. Net zoals bijvoorbeeld hockey of voetbal is een goede basis noodzakelijk. Het balletpak moet aansluitend zitten en ondergoed mag niet zichtbaar zijn. Voor Moderne dans raden wij aan kniebeschermers te dragen tijdens de les om blessures te voorkomen bij verschillende oefeningen.
Haardracht:
Haren moeten uit het gezicht en opgestoken zijn in een goed vastzittende knot. Hierdoor zijn de schouders en halslijn goed zichtbaar wat een goede houding bevordert en het corrigeren makkelijk maakt. Los haar, een staart of vlecht kunnen bij diverse oefeningen (zoals een pirouette of sprong) oogletsel veroorzaken bij jezelf of bij anderen. Zorg dat de haren goed vastzitten voordat de les begint.
Sieraden:
Draag tijdens de les geen grote losse sieraden. Deze kunnen ook letsel veroorzaken bij jezelf of bij anderen of kapot gaan en dat is natuurlijk zonde.

STEPS – SPORT GROEPSLESSEN
Sinds september geven wij met veel enthousiasme ‘Steps’ in onze studio. Ben je beginnend of heb je al wat Stept ervaring, iedereen is welkom! Op maandag om 20.00u en op woensdag om 19.00u wordendeze leuke en effectieve lessen gegeven. Wil je meedoen met een gratis proefles? Dat kan! Meld je aan via info@fitbyrox.nl of bel 035-5445290. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.

Trening ze stepem jest najbardziej utożsamiany z aerobikiem. Stepy REEBOK są liderem wśród produktów fitness – najbardziej rozpoznawalnym na całym świecie.       

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid