Extra les Peuter ballet op zaterdag om 10.30 vanaf 12 november!

Door onze succesvolle manier van lesgeven aan onder andere peuters en het enthousiasme van de dansleerlingen, starten we vanaf zaterdag 12 november om 10.30 uur een extra les Peuter ballet. Deze lieve en bovenal leerzame ballet les bereidt de kindjes voor op het Klassieke ballet volgens de ‘Vaganova methode’. Een lieve en goede ballet juf, een rose balletpakje en samen met alle andere kindjes dansen op mooie balletmuziek. Spelenderwijs een echte ballerina. Wat wil een peuter nog meer?

Belangrijk om te noemen is dat er verschillende leerzame momenten zijn waarbij de gevoels- en denkontwikkeling wordt bevorderd. Dat is een goede combinatie van de coördinatie, creativiteit, muzikaliteit, ritmiek, motoriek en sociaal formeren. De lesmethode (Vaganova) is als voortraject voor het Klassiek ballet bij Fit by Rox dansstudio.

Voor de ouders/verzorgers is het ook leerzaam. Tijdens de dansles is het de bedoeling dat de kindjes zelfstandig de dansruimte betreden en zich dus los maken van de ouders/verzorgers, wetende dat papa of mama wel dichtbij is. Fit by Rox beschikt over een gezellige lounge ruimte waar een kopje thee of koffie klaarstaat tijdens de dansles voor de ouders/verzorgers zodat zij zich kunnen afzonderen. Het is de bedoeling niet zichtbaar aanwezig te zijn als ouder/verzorger zodat de kindjes niet afgeleid worden. De lestijd wordt door de ouders/verzorgers meestal besteed aan het uitwisselen van diverse onderwerpen, er wordt gelezen of men kijkt naar het televisiescherm waar de dansles van de kindjes live op te volgen is.

‘Leerzame momenten voor zowel de moeder als het kind’, aldus Roxanne Cools (mede-eigenaar Fit by Rox dansstudio).

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid