Leerlingen vertellen: Patricia vertelt

Elke maand vragen wij een leerling naar zijn of haar mening over Fit by Rox. Deze maand is het de eer aan Patricia. Zij volgt wekelijks Kangoo Jumps, Zumba en Pilates lessen.

‘Ik kan niet kiezen uit de diverse lessen en daarom ben ik er ook iedere dag!’

Ik sport bij Fit by Rox omdat:
Ik het hartstikke leuk vindt. Het is altijd super gezellig en ik heb ernorme lol. De lessen vind ik te gek en je kunt echt jezelf zijn. Lekker op je eigen tempo trainen. Ik heb veel sporten gedaan elders, maar ik heb het nog nooit zo lang volgehouden als bij Fit by Rox. Alle lessen zijn uitdagend. Ze hebben een breed aanbod waaruit ik niet kan kiezen en daarom ben ik er ook iedere dag.

Waarom sport ik:
Om mezelf fit en fijn te voelen. Ik word ook goed aangemoedigd en dat is te gek.

Hoe ervaar ik de sfeer binnen Fit by Rox:
Als heel erg gezellig. Ik voel me enorm thuis. Ik ben blij dat deze school bestaat!

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid