Fit by Rox choreografeert concert K-otic in Heinenken Music Hall

Afgelopen zaterdag was het dan zover, het concert van K-otic in de HMH in Amsterdam. Roxanne heeft het concert voor de zeven zangers van de band gechoreografeerd en leverde achtergrond danswerk bij een aantal songs. Hieronder het verhaal van ‘K-otic Live’.
RTL Boulevard
Precies 15 jaar geleden opende K-otic Starmaker de Heineken Music Hallen gisteren stonden ze voor een speciaal reünie-concert weer eens samen op die bühne. Een reünie die op een ludieke wijze begon in 2013 met een fotoshoot voor fotograaf William Rutten Photography die de band na jaren weer eens bij elkaar wist te krijgen. Die avond tijdens de shoot bleek de klik er onderling nog te zijn, maar zat het publiek nog op ze te wachten was de vraag?
Met een klein berichtje op de Facebook-pagina van William met de vraag wie ze nog wel eens live zouden willen zien kwamen honderden positieve reacties los.
Het ging toch een beetje kriebelen bij de groep en ze begonnen langzaam de mogelijke opties te bekijken.
Uiteindelijk werd een crowdfunding opgezet en bij duizend kaarten zouden ze er voor gaan.
Het werden er duizenden en zodoende kregen de fans gisteren wat ze wilden, nog eenmaal K-otic op die prachtige HMH bühne!
Met een goede mix van hits en covers verveelde de show geen seconde.
Loepzuivere zang en een strakke band liet zien waarom K-otic destijds de populairste groep van ons land was.
Met uitverkochte tournees, gouden en platina platen, een TMF Award voor beste popgroep en met een platenverkoop die geen talentenshow-act ooit meer ingehaald heeft.
Onze fotograaf William Rutten die de groep vanaf de eerste minuut fotografeerde was er gisteren weer bij om deze unieke avond vast te leggen.
Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid