Spetterende Opening nieuw Martkterrein Hilversum

Gister, donderdag 2 maart, heeft Fit by Rox in samenwerking met de gemeente Hilversum het nieuwe marktterrein op een spetterende manier geopend.

Alle belangrijke events die op het marktterrein wekelijks of jaarlijks te zien zullen zijn, kwamen in rap tempo met veel ritme voorbij waarna wethouder Floris Voorink iedereen van jong tot oud van harte welkom heette op het nieuwe terrein.

Het publiek werd getrakteerd op een mooie licht- en geluidshow door Smits Light & sound en mooie en passende choreografie├źn door de leerlingen van Fit by Rox dansstudio. Roxanne Cools, eigenaresse van Fit by Rox, heeft het creatieve concept ontwikkeld voor de opening.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid