Leerlingen vertellen: Lillian vertelt:

Deze keer is het de eer aan Lillian. Zij is amateur Klassiek zangeres, volgt drie keer per week Zumba Dance en 1 keer per week Total Body Workout bij Fit by Rox.

‘Het voelt als thuiskomen.’ 

Ik sport bij Fit by Rox:
Door de persoonlijke en warme sfeer en de professionaliteit die ik ervaar. Vier keer per week reis ik vanuit mijn woonplaats Naarden met de trein naar Hilversum om met veel plezier van de lessen te genieten. Ik kan ook in Naarden of Bussum naar een school waar ze Zumba bieden, maar ik heb het reizen er voor over om bij Fit by Rox te kunnen sporten. Het is echt inspirerend en de muziek die gebruikt wordt is fantastisch! De manier waarop Rox lesgeeft is echt bijzonder. Het voelt als thuiskomen!

Waarom sport ik:
Om in goede conditie te blijven. Na een goede Workout kan mijn dag niet meer stuk! Ook docente Margo geeft pittige sport lessen die goed zijn voor het lijf met ‘Total Body Workout’.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid