Leerling in premiere Efteling Musicalproductie

Gister, zaterdag 30 september, heeft dansleerling Casper in de première mogen spelen in de nieuwe musical van de Efteling ‘De Sprookjessprokkelaar’.
 
Na pittige auditie rondes is naast Casper ook dansleerling Ryk aangenomen in een andere musical productie van de Efteling ‘De Gelaarsde Kat’.
 
Het is al ontzettend gaaf dat beide leerlingen die auditie deden met 45 andere andere jongens, behoren tot de geselecteerde groep die bestaat uit vier jongens. Als Casper dan ook nog de première mag doen van ‘De Sprookjessprokkelaar’ voor alle pers, is dat heel erg stoer natuurlijk!
 
Wij zijn heel trots als docententeam op deze prestatie van de nog jonge heren die beide lessen volgen in het Talenten programma van Fit by Rox. Zij volgen de lessen Tapdance, Jazz, Modern, Hiphop en Klassiek ballet en trainen met nog meer fanatieke dansgenoten wekelijks voor een vette Wedstrijddans in één van de dansteams van Fit by Rox; ‘RX1’.
Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid