Fit by Rox gevraagd voor sportblad ‘Womenshealth’ event

Op zaterdag 19 mei staat Fit by Rox met Kangoo Jumps op het ‘Fit for Summer Festival’ van het bekende fitnessblad ‘Womenshealth’. Een event vol verrassende nieuwe en goude oude sportclinics van toonaangevende sportscholen en trainers, healthy foods en vooral veel gezelligheid.

Samen met honderden andere fitgirls maak je op deze dag kennis met de nieuwste trends op het gebied van fitness en health.

Met master trainer Luiza Trofeo (De Kangoo Jump instructrice in Nederland voor de officiële Kangoo Jump opleidingen) is het event van Womenshealth op zaterdag 19 mei 2018 compleet. Via de website van Womenshealth zijn tickets verkrijgbaar voor het festival.

Kangoo Jumps wordt meerdere malen per week aangeboden bij Fit by Rox in Hilversum door master trainer Luiza Trofeo. Op dinsdag om 20.00 uur, donderdag om 20.30 uur en op zondag om 11.00 uur.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid