Wil jij leren dansen bij de dansschool met fun, power en bovenal kwaliteit?

Dan ben je van harte welkom bij ons in de studio! Of je nou 2 jaar oud bent of denkt aan het oppakken van je hobby uit een ver verleden, iedereen is welkom, want dansen is een feest en goed voor lichaam en geest.

Hou je van prachtige klassieke muziek of gaat jouw hard sneller kloppen bij te gekke Afrobeats?

Vraag een gratis proefles aan, kom langs, maak kennis met het super enthousiaste team van Fit by Rox met alleen maar gepassioneerde docenten en ervaar het zelf. Beginnend of gevorderd…. Fit by Rox heeft voor ieder wat wils. Van sport groepslessen zoals Zumba, Pilates, Steps, Kangoo Jumps tot tapdance, Jazzdance en Hiphop. Doe mee! Het is super leuk!

Hieronder de link naar het DANSROOSTER dat ingaat vanaf maandag 3 september 2018. Meld je snel aan voor een gratis proefles.

DANSrooster 2018-2019

Wil je meerdere dansstijlen proberen, dat kan!
Fit by Rox wil dat jij de juiste keuze maakt.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid