Ginny Pauw maakt deel uit van docententeam Fit by Rox

HIPHOP

Ginny heeft bij meerdere televisieprogramma’s gedanst in binnen- en buitenland, zoals 4 seizoenen van Dance Dance Dance, The Voice of Holland, Holland’s Got Talent, Superkids, German Idol en Bercy fete ses 30 ans in Parijs.

Ook heeft zij gedanst bij de MTV EMA’s in de Ziggodome in Amsterdam, bij de Ladies of Soul in Concert en in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Bij de Vrienden van Amstel Live en Let’s Dance van Humberto Tan was zij naast danseres ook assistent choreograaf van Timor Steffens.

Ginny heeft in de afgelopen jaren met veel grote artiesten het podium mogen delen, zoals Dua Lipa,
Anne-Marie, Kylie Minogue, Maan, Eva Simons, Sharon Doorson, Fedde Le Grand, DI-RECT, Don Diablo, Madcon, GoldLink, Waylon, Ayden, Van Velzen, Rochelle Perts, B-Brave,  Ylvis en danst op dit moment mee als vaste danseres bij Buddy on Tour. Daarnaast heeft zij gedanst in fashionshows voor de merken Nike, Asics en Coolcat.

Naast uitvoerende opdrachten geeft Ginny ook veel les aan verschillende leeftijden en doelgroepen en geeft zij workshops in zowel binnen- als buitenland. Daarbuiten organiseert zij zelf haar Charity dansworkshops die in het teken staan van goede doelen.

Ginny geeft Hiphop op donderdag aan diverse jeugd leeftijdsgroepen en volwassenen.

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid