Viviane Veger coördinator afdeling Klassiek ballet

Vanaf augustus 2019 is Viviane Veger begonnen als coördinator van de ballet afdeling binnen Fit by Rox ‘Ballet by Rox’.

Viviane heeft een groot hart voor het Klassieke ballet en heeft haar dansopleidingen tot docente gevolgd aan:

– Conservatorium Enschede/Artez Dansacademie ballet & Moderne dans
– Dansacademie Lucia Marthas

Na het behalen van haar diploma’s is Viviane in Amsterdam blijven trainen in ballet aan de henny jurriens stichting. Dagelijks worden er speciaal voor professionele dansers ballet lessen gegeven door docenten van het Nationale Ballet en andere ballet instellingen.

Viviane aan het woord: 

‘Het is de basis van een heleboel dansvakken en daarnaast geeft het je sierlijkheid en discipline.

Klassiek ballet is hard werken en het leuke ervan is dat je nooit echt bent uitgeleerd. Een interessante ontwikkeling over de afgelopen jaren is dat ballet wat meer lichaamsvriendelijk is geworden. Het is minder stijf en strak en dat geeft het meer levendigheid. Dit is ook de stijl waarin we ons verder willen ontwikkelen! De termen en zware trainingen blijven hetzelfde, maar de dansstijl wordt een stuk toegankelijker voor meer jongens en meiden dan dat het vroeger was. Hierdoor kan ik mijn liefde aan meer mensen overdragen, hoe leuk is dat!’

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid