Nieuwe les Kleuter ballet op maandag 15.45 u.

In verband met het succes van de dans- en ballet lessen van Fit by Rox, wordt er een nieuwe les ‘Kleuter ballet’ gestart op maandag om 15.45 uur vanaf 6 januari 2020. 

Jonge dames en heren tussen de 4 en de zes jaar zijn van harte welkom in deze leuke en leerzame ballet les bij Fit by Rox in Hilversum. Al jaren wordt er met veel enthousiasme les gegeven aan beginners en gevorderden door professionele  dans- en ballet docenten middels de wereldberoemde ‘Vaganova ballet methode’.

Heb jij of ken jij een kleuter die van ballet houdt of kennis wil maken met deze mooie sierlijke sport?
Meld hem of haar dan aan voor een gratis proefles Kleuter ballet.

 

 

Ballet leerling Liv heeft ambitie. Haar moeder heeft deze super schattige foto gemaakt.

 

 

In de video hieronder een goede oefening voor de voeten. Het trainen en het sterk maken van de voeten is bij ballet een belangrijk onderdeel. ‘Barbie tenen’ & ‘Zeemeermin voeten’, doe ‘De Krab’ en strek. Komt dit je bekend voor? Door in de belevingswereld van de jonge ballet leerlingen te werken met leuke voorbeelden, passen zij de ballettechnieken sneller op een juiste manier toe.

 

Hieronder de ballet docenten Viviane, Annemee, Lisette en Maaike. Deze dames geven met veel plezier les binnen de Fit by Rox Kleuter ballet afdeling:

Vraag een proefles aan

Achterom 148A | 1211 PD Hilversum | T. 035-544 52 90 | E. info@fitbyrox.nl
Privacybeleid